Bekijk deze e-mail in je browser
Foto: Karin Jonkers

TESSA SMEULERS & DANA KIBBELAAR, NIEUWE DIRECTIE THEATERFESTIVAL BOULEVARD

"Met groot vertrouwen en gepaste trots verheugen wij ons op de 38ste editie van Theaterfestival Boulevard, de editie waar nabijheid geen gevaar meer vormt, maar juist wordt aangemoedigd. Er tekent zich een scherpe, spraakmakende en vreugdevolle programmering af, waar een uitnodiging naar gezamenlijk ervaren groots wordt gedeeld. 
 
Onze dank gaat uit naar het team, de makers, de stad, lokale en internationale partners voor de warme en enthousiaste ontvangst."

 

CAMPAGNEBEELD 2022

Met gepaste trots maken we vandaag ons nieuwe campagnebeeld bekend. Voor de 38e editie is de samenwerking gezocht met de Bossche kunstenaar Rogier Roeters. Hij is vooral bekend van zijn eigenzinnige werk, dat vooral via Instagram veelvuldig gedeeld wordt. Rogier Roeters is als Bosschenaar zeer bekend met het festival. Dat hij is gevraagd om het beeld vorm te geven ziet hij dan ook als een eer. Andersom is Theaterfestival Boulevard ook gecharmeerd van zijn kunst. Zijn werk zal niet alleen terugkomen in ons campagnebeeld. Ook tijdens het festival zal de bezoeker zijn werk tegenkomen.

TIPJE VAN DE SLUIER: JOSEPH TOONGA, BERLIN, SOPHIE STRAAT EN MEER!

Joseph Toonga - foto: Emily Crouch
Tegelijk met het campagnebeeld, kunnen we de eerste namen van de programmering voor Theaterfestival Boulevard 2022 bekend maken!

Choreograaf Joseph Toonga presenteert deze editie het laatste deel van zijn drieluik, Born to Exist. Eerder was hij al met de eerste twee delen op Boulevard te zien. Born to Exist toont zijn blik op de vrouwen die hij kent en die hem vormen. Ook BERLIN is dit jaar terug op Boulevard. BERLIN spitst zich met hun documentairestijl in The Making of Berlin toe op een onvoltooid hoofdstuk uit het leven van een oude Berliner. In het stuk The NarcoSexuals onderzoekt Dries Verhoeven wat mensen zó gedreven maakt dat ze er hun leven voor op het spel zetten. Schweigman& omarmt het vrouwelijk lichaam in de voorstelling Eros. Ondersteund door drums en percussie zetten de performers alle registers open. 

Muziek is er onder andere van de jonge Amsterdamse volkszangeres Sophie Straat. Kinderen, maar ook volwassenen, mogen mee in De Volle Vuilkar van Schippers&VanGucht. In de laadbak ga je aftastend en soms hardop lachend onderzoeken wie we als mens zijn. 
De ticketverkoop voor de 38e editie van
Theaterfestival Boulevard start maandag 13 juni.

DRIES VERHOEVEN ZOEKT FIGURANTEN

Voor zijn nieuwste werk The NarcoSexuals zoekt Dries Verhoeven twee figuranten. Deze productie gaat (onder andere) spelen op Boulevard. Per avond zijn twee figuranten nodig, waarvan 1 persoon in het bezit moet zijn van een rijbewijs. Acteerervaring is geen voorwaarde, enthousiasme om onderdeel te zijn van een theaterperformance wél. 

Meer informatie

VERHALEN TE VOET

Vrouwen in Tilburg opgelet: DansBrabant nodigt jullie uit om samen met dansmaker Nikita Maheshwary deel te nemen aan een serie workshops met andere vrouwen. Samen gaan jullie de stad verkennen, ervaringen delen en op zoek naar elkaars verhalen; al bewegend, dansend, pratend, luisterend. Lijkt je dit wat, meld je aan: leon@dansbrabant.nl.
Dit project in onderdeel van Performing Gender - Dancing in Your Shoes, waar Boulevard ook aan deelneemt. Meer hierover in de volgende nieuwsbrief.  

Meer informatie
foto: William van der Voort
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief