-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd"> Nieuwsbrief Oud-Heverlee
 
Gemeente Oud-Heverlee
 
Nieuwsbrief Oud-Heverlee
 
 

Vacatures bij gemeente en OCMW Oud-Heverlee

 
Gemeente Oud-Heverlee
Werk je graag samen voor het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners en dat in een aangename werkomgeving, solliciteer dan zeker voor één van onze vacatures.
Oud-Heverlee is een landelijke, bosrijke gemeente, met ambitieuze “nabije toekomstplannen”. Onze dynamische personeelsploeg zet zich dagelijks in voor onze +/- 11.000 inwoners om deze ambities waar te maken. Heb jij een uitgesproken collegiale instelling, werk je graag samen voor het verbeteren van de dienstverlening aan onze inwoners en dat in een aangename werkomgeving, dien dan zeker je kandidatuur in voor één van onze vacatures.
Uiterste datum voor kandidatuurstelling is donderdag 5 maart 2020.
 
Lees meer
Gemeente Oud-Heverlee
 

Nieuws

 

Gezocht Freelance Bewegen Op Verwijzing-coach

 

04-02-2020

‘Bewegen Op Verwijzing’ (BOV) is een beweeg- en welzijnsproject waarbij een huisarts patiënten het advies geeft om minder lang stil te zitten en meer te bewegen.

 
Gemeente Oud-Heverlee
Gemeente Oud-Heverlee

Gezocht vrijwillige chauffeurs voor MMC

 

29-01-2020

Het OCMW en de provincie Vlaams-Brabant slaan de handen in mekaar om een Minder Mobielen Centrale uit te bouwen in Oud-Heverlee.

 
Gemeente Oud-Heverlee
Gemeente Oud-Heverlee
Verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com - uitschrijven
Gemeente Oud-Heverlee
spacer