Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 
16 februari 2022
Nieuwsbrief Over de Laak
 
Ontwerp bestemmingsplan ’t Hammetje

Het college van B&W heeft gisteren, dinsdag 15 februari, besloten het ontwerpbestemmingsplan voor ’t Hammetje aan de gemeenteraad voor te leggen. Met een zogeheten Raadsinformatiebrief is de gemeenteraad op de hoogte gesteld. De raad heeft 2 weken de tijd om te besluiten of hij een Ronde wil houden over dit onderwerp. Op z’n vroegst kan het ontwerpbestemmingsplan vanaf 10 maart 6 weken ter inzage worden gelegd met de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen. En kan het bestemmingsplan eventueel nog voor het zomerreces worden vastgesteld.
‘t Hammetje krijgt een recreatieve functie. Een plek om te wandelen, fietsen, sporten en spelen in een natuurlijke omgeving rond de bestaande waterplas. Er wordt daarbij ook ruimte geboden aan andere functies, zoals scouting en kleinschalige horeca.
Vorig jaar bracht wethouder Roald van der Linde een bezoek aan ’t Hammetje. Bekijk de video Roald van der Linde over 't Hammetje op YouTube.

 

Waterrijk

De aanleg van Waterrijk duurt langer dan verwacht. De grond is heel nat en dat belemmert de aannemer om z’n werk goed te kunnen doen. De aanleg van de bruggen loopt ook vertraging op omdat het hout nog steeds niet is geleverd. Wat wel klaar is, is het honden losloopgebied. De ingang is ter hoogte van de Achterhoekerweg bij de brug. Binnenkort komt er een bord bij de ingang van de hondenplek.

 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I