Bekijk deze e-mail in je browser
Header met het campagnebeeld van Boulevard
Ons programma is dit jaar weer uitbundig. Omdat we ons kunnen voorstellen dat het soms lastig kiezen is geven onze programmeurs Nina en Gido in deze nieuwsbrief graag wat tips. Daarnaast zijn er heel wat voorstellingen die tijdens Boulevard hun (Nederlandse) première beleven. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

TIPS VAN PROGRAMMEUR NINA AALDERS

Foto van een vrouw in blauwe jurk en blond haar met een soort astronauthelm half op haar hoofd
Kristel van Issum/DansBrabant
#CATALOG OF SHADOWS II

Nina: "Veel zin om een tijdje met de vrouwen in Kristel van Issums dansinstallatie #Catalog Of Shadows te vertoeven. Waanzinnige videoportretten en geluidscompositie die door middel van het inzoomen op de buitenkant, onze onherbergzame binnenkant naar buiten brengen."

Koop tickets
Een zwart-wit pasfoto van een klein meisje met een engelencirkel boven haar hoofd
Willy Kristus
WILLY KRISTUS ERLÖSER
Nina: "Heb heel veel voorpret over dat de mensenschuwe Messias Willy Kristus een hele scheppingsweek lang, op ons festival aan een onderkomen werkt. Verheug me om dit alter ego van Willemijn Zevenhuizen te zien rond schuifelen in de bosjes en langs de wc’s, en te horen spreken over zwijgen"

Koop tickets

TIPS VAN PROGRAMMEUR GIDO BROERS

foto van elmer in een witte blouse en zwarte broek waarbij hen de handen op de schouders houdt
Elmer
NOTHING ONTPLOFFING

"Elmer nodigt je uit om niet te denken in zwart-wit, maar juist de ruimte te ontdekken die daar tussenin ligt. De songs uit deze voorstellingen lijken na een eerste keer luisteren alleen maar te bestaan uit snoeiharde, grove teksten, maar als je goed luistert kom je erachter dat er een mooie (en pijnlijke) kwetsbaarheid in zit."

Koop tickets
zwart wit illustratie met een zwarte cirkel met 3 paar ogen in het midden
Benjamin Verdonck / Mauro Pawlowski
DOWN THE RABBIT HOLE

"Benjamin Verdonck is dit jaar terug met een nieuwe voorstelling: Down the Rabbit Hole, waarin hij zijn kijkdoos-theater naar een next level tilt. Geef je over aan deze wonderlijke, beeldende kunst-ervaring met veel touwtjes en schuivende objecten. Waar je in terechtkomt is een magische wereld, gecreëerd in samenspel met gitarist Mauro Pawlowski (dEUS).

Koop tickets
TICKETS
Tickets koop je makkelijk en snel online via onze website.
www.festivalboulevard.nl
een zwarte vrouw met uitgestrekte hand naar de camera
Joseph Toonga

PREMIERES OP BOULEVARD

We hebben ook dit jaar weer een prachtige lijst met voorstellingen die tijdens Boulevard in (Nederlandse) première gaan. Zoals Het Indisch Interieur, van Bo Tarenskeen, wat een ademstokkend mooi familiedrama is wat het liefst geen familliedrama wil zijn. Of Joseph Toonga met BORN TO EXIST: the woman I know, die met dit hiphopdanstheaterstuk bij ons een wereldpremière beleeft. Op onze website vind je een overzicht van de premières. 
Bekijk de premières

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

twee vrijwilligers in rode Boulevard T-shirts bij tickets & info die een klant helpen

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige festivalteam? Wij zijn momenteel op zoek naar productiemedewerkers, publieksbegeleiders en medewerkers Tickets & Info. Voor je inzet krijg je onder andere een kijkje achter de schermen terug, gratis voorstellingen, fijne werkkleding en gezellige naborrels. Productiemedewerkers en medewerkers Ticket & Info krijgen een financiële vergoeding. Meld je direct aan via onze website.

Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2022 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief