Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Nieuwsbrief Relevant juni 2017

Jaarcongres Relevant 2017 op 14 december in De Fabrique in Maarssen
Nadat we aantal jaren tussen de rijtuigen stonden tijdens het jaarcongres Relevant vonden wij het tijd voor een nieuwe omgeving. Het jaarcongres Relevant 2017 wordt gehouden in De Fabrique in Maarssen. In deze fabriek uit 1921 werd vroeger  lijnolie geperst en werden er veekoeken gemaakt. Later werd het een mengvoederfabriek. Op 14 december staat de oude fabriek in het teken van externe veiligheid. De voorbereidingen voor een inspirerend en leerzaam programma zijn al in volle gang. Voor meer informatie en vragen: Ester van Aalst.


Nieuwe en oude gezichten voor Impuls omgevingsveiligheid (IOV)-projecten
Voor het uitvoeren van de IOV-projecten worden verschillende externe leveranciers ingehuurd. Om te voorkomen dat de Europese aanbestedingsnorm wordt overschreden is een Europese aaanbesteding gestart (dynamisch inkoop systeem Impuls) gestart. Voor vier projecten zijn inmiddels externe leveranciers via dit systeem aanbesteed. Na het doorlopen van de procedure heeft dat het volgende resultaat opgeleverd:

  • Projectleider coördinatie en secretariaat IOV: Marlouce Biemans (BieGreen);
  • Projectleiding van het project Data-infrastructuur externe veiligheid: Anita van Mulken (Van Mulken Advies);
  • Senior adviseur informatiekunde: John van Grunsven (Van Grunsven Advies);
  • Project Ontwerp Veilige Omgeving: een vierkoppig team van BSafe, onder leiding van Dirk Jan de Boer. Het nieuwe team van Ontwerp veilige omgeving zal zich binnenkort voorstellen. De overdracht van het project is in volle gang.

Voor meer informatie en vragen: Jacques Vermaas


Save the date: Schakeldag op 29 juni
Net zoals voorgaande jaren zullen Relevant, Ontwerp Veilige Omgeving en Impuls Veilige Omgeving aanwezig zijn op de Schakeldag op 29 juni in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Een aanrader is de sessie: Omgevingsveiligheid: er kan meer dan je denkt als je samen denkt! (sessie 5.11). Meer informatie over de Schakeldag