Nieuwsbrief RTV Noord zaterdag 31 oktober 2015

3 years ago


Text only:

Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief
        

Hijsspektakel op oostelijke ringweg: nieuwe fietsbrug wordt geplaatst


In Groningen wordt op dit moment een nieuwe fietsbrug over de oostelijke ringweg geplaatst. Drie grote hijskranen tillen het fietsecoduct op zijn plek aan de Stadsweg, bij Lewenborg.
Lees meer


Liveblog: FC Groningen - PEC Zwolle (1-0) #gropec


FC Groningen speelt zaterdagavond in de Euroborg tegen PEC Zwolle. De wedstrijd tussen de subtoppers in de Eredivisie begint om 18.30 uur. U kunt de wedstrijd ook live volgen via Radio Noord.
Lees meer


Hardnekkige dichte mist verwacht


Het rustige najaarsweer kan zondag leiden tot dichte tot zeer dichte mist, die op sommige plaatsen maar moeilijk oplost. Plaatselijk kan het zicht minder dan vijftig meter worden (zeer dichte mist). Hiervoor waarschuwt weerbureau Weeronline.nl.
Lees meer


Van der Werff stelt in tweede rit orde op zaken


Bo van der Werff heeft zich geplaatst voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden op de 500 meter. De Groningse reed bij kwalificatiewedstrijden in Enschede de derde tijd. In totaal gaan vijf vrouwen naar de internationale wedstrijden.
Lees meer


Brandweer redt man en kinderen uit modder


Een man en twee kinderen zijn zaterdagmiddag uit de modder gered in Appingedam. De drie zaten met hun benen vast in een modderveld langs de Focco Ukenalaan. Ze konden niet meer zelfstandig wegkomen.
Lees meer


Polling neemt zilver mee naar huis


Kim Polling is bij de Grand Prix in Abu Dhabi tweede geworden. In de finale was de Duitse Laura Vargas Koch te sterk.
Lees meer


Stadjer komt na 2,5 jaar thuis van zeiltocht


2,5 jaar lang is hij weggeweest van huis. 'Mooie tijd, maar soms ook bar en boos', vertelt wereldreiziger Aldert Hesseling.
Lees meer


Wasdroger vat vlam in Groningen


In een woning aan de Jozef Israëlsstraat in Groningen is zaterdagmiddag een wasdroger in brand gevlogen. De bewoners waren niet thuis.
Lees meer


De Noord 9 van zaterdag 31 oktober


Iedere week stelt een groep muziekprofessionals de Noord 9 samen uit het aanbod van actuele songs. De Noord 9 is de graadmeter van de Groninger muziek.Surf naar www.rtvnoord.nl/noord9 voor de meest recente Noord 9 die elke zaterdag in het radioprogramma
Lees meer


Notoire fietsendief opgepakt in Haren


Een veelpleger uit Groningen is deze week tegen de kamp gelopen in Haren. De man wordt verantwoordelijk gehouden voor zeker negen diefstallen, van onder meer fietsen, maar ook tassen met etenswaar.
Lees meer


Vermoorde Leekster Joden herdacht met Stolpersteine


In het centrum van Leek zijn zaterdagmorgen de eerste Stolpersteine geplaatst. In totaal komen er 61 stenen ter nagedachtenis aan de Joodse inwoners die in de Tweede Wereldoorlog zijn vermoord in concentratiekampen.
Lees meer


Lees meer nieuws op onze website
        
Over RTV Noord
 
Contact
 
Over ons
 
App
 
Adverteren
 
Prikbord
 
Nieuws
 
Teletekst
 
Video
 
Weer
 
Opinie
 
Sport
 
Copyright © 2015 RTV Noord

rtvnoord.nl

Categories: New newsletter subcribe Audio | TV | Photos Media News Television
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019