Nieuwsbrief SBCM 29 augustus
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
 
   
Vanaf 1 juni 2024 is Nathalie projectleider en adviseur op de thema’s Duurzaam Inzetbaar blijven en Leren en ontwikkelen bij SBCM. Samen met haar collega´s werkt ze aan diverse projecten rondom deze thema´s. Deze projecten ondersteunen medewerkers en professionals in sociale ontwikkelbedrijven in het gezond en gemotiveerd aan het werk blijven, met als uitgangspunt: eigen regie van de doelgroep. Wil jij weten wie Nathalie is, wat zij naast haar werk bij SBCM doet en wat heeft geleid tot haar diepe betrokkenheid bij en begrip voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie? Lees dan haar verhaal.
 
Potretfoto Nathalie van der Stel
   
 
 
 
 
   
Nog geen Topper genomineerd? Wacht niet langer!
Je hebt nog tot 15 september de tijd om een Topper te nomineren voor de Topperverkiezing van 2024. Een Topper is een werknemer die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen heeft geleerd. Iemand die zijn angsten heeft overwonnen en die zich heeft ingespannen om te ontwikkelen. Dat is een hele prestatie en dat mag beloond worden! Met de Topperverkiezing zet je jouw werknemers in het zonnetje. Wacht niet langer en nomineer snel jouw Topper(s).
   
 
 
 
 
   
Kom naar het online café op 8 oktober en hoor meer over Sterk aan het Werk
Ook dit jaar organiseren we weer het Sterk aan het Werk festival. En dat betekent dat de hele maand november in het teken staat van (blijven) leren! Door mee te doen met Sterk aan het Werk kun jij op de werkvloer laten zien dat leren werkt voor iedereen. Het aanbod van SBCM helpt je daarbij. Op 8 oktober tijdens het online café hoor je meer over dit aanbod en vertellen andere bedrijven hoe zij in het verleden invulling hebben gegeven aan het festival. Meld je aan en zorg dat je erbij bent.
   
 
 
 
 
   
Meld je aan voor de trainingen van SBCM in het najaar 2024
Kijk jij al uit naar waar je dit najaar jouw vaardigheden over kan vergroten of je kennis over kan bijspijkeren? Op dit moment staan er twee SBCM-trainingen voor je klaar in het najaar van 2024. Kom naar de training over vraaggericht coachen of ga aan de slag met het cultuurproof maken van jouw organisatie. Hieronder vind je meer informatie over de trainingen en kun je je alvast inschrijven. Lees meer over de trainingen in het najaar van 2024.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen