Filmpje Topper regio Noord
Heb jij nog geen Topper genomineerd? Wacht niet langer! Je hebt nog tot 15 september de tijd om werknemers te nomineren die het afgelopen jaar met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd, hun angsten hebben overwonnen of zich ingespannen hebben om te ontwikkelen. Deze prestaties mogen beloond worden! Nomineer jouw werknemers voor de Topperverkiezing en zet niet alleen jouw werknemers in het zonnetje, maar laat anderen ook zien hoe waardevol het is om te leren. Nomineer nu jouw Topper(s)!

Bekijk bovenstaande video van een van de prijswinnaars van vorig jaar.
   
 
 
 
 
   
2 mensen in gesprek op de werkvloer
Het individueel ontwikkelingsplan (IOP) is dé sleutel tot vitale werknemers die met plezier hun werk doen. In deze maandelijkse blog vertellen we je meer over wat het IOP inhoudt en wat SBCM hiermee doet. Met dit keer de MatchMaker in de proeftuin van IBN uitgelicht: een matchingsysteem op basis van skills. Deze brengt eenvoudig in kaart wat iemand kan of welke skills er in een team aanwezig zijn via een persoon- of teamprofiel. Deze profielen kunnen vervolgens gematcht worden met de gevraagde werkzaamheden. Lees meer over de MatchMaker.
   
 
 
 
 
   
2 mannen zitten achter een bureau en kijken naar een laptop
Werknemers kunnen een drempel ervaren om (verder) te leren of zichzelf verder te ontwikkelen. Om deze drempel te verlagen en een leercultuur te stimuleren, zijn SBCM en CNV het project Leerambassadeurs gestart. Lees meer over wat een Leerambassadeur is. Of meld jouw bedrijf aan voor dit project als je mogelijkheden ziet voor een leerambassadeur in jouw organisatie. Stuur een mail en wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
   
 
 
 
 
   
Sfeerimpressie tijdens de training vraaggericht coachen
De eerste training Vraaggericht coachen was een groot succes! Een enthousiaste groep deelnemers leerden vanuit welk mensbeeld zij communiceren, hoe dit hun werknemers ondersteunt en welk effect dit heeft. Wil jij weten wat de deelnemers van de training vinden of wil jij deze training ook volgen? Bezoek dan onze website voor meer informatie of schrijf je in.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen