View this email in your browser

Utrecht 900 jaar: heel veel boeken voor de helft!

Verkoopactie Utrecht 900 jaar
Dit jaar bestaat de stad Utrecht 900 jaar. Om dat te vieren hebben nu veel van onze Utrecht-titels een flinke korting. Een paradijs vol weelde
 schaf je bijvoorbeeld aan voor de helft van de prijs, net als Utrecht bouwt en Utrechtse schilderkunst in de Gouden Eeuw. Bij bestelling van 2 of meer actieboeken krijg je bovendien Erfgoed in Utrecht gratis! Bekijk hier alle boeken en de actievoorwaarden.  
 
Utrecht. Tale of a City
De Engelse versie van Utrechts verleden in vogelvlucht is nu uit! In dit boek lees je over de geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de voet van de Domtoren. Doe dit boek cadeau aan al je internationale vrienden, familie en kennissen, om hen te laten zien hoe leuk Utrecht is! 

Ps: Utrechts verleden in vogelvlucht shop je nu voor maar 14,95 i.p.v. 19,95!
Breuken in het land van Peel en Maas. Veldgids
Na het succesvolle Breuken in het land van Peel en Maas, is er bij Matrijs nu ook een veldgids verschenen. Dit handzame boek neemt de lezer mee langs het diverse landschap rondom de Peelrandbreuk. Kom meer te weten over de flora en fauna van zeldzame wijstgronden in Noord-Brabant en Limburg aan de hand van vele foto's en kaarten. 

Lees hier een recensie over deze veldgids 
100 jaar Adventskerk. Vast ankerpunt in een veranderend Alphen aan den Rijn
In 2022 bestaat de Adventskerk van Alphen aan den Rijn 100 jaar. Reden tot uitgave van dit boek, dat niet alleen de geschiedenis van het gebouw en maar ook van de bloeiende kerkelijke gemeenschap van de Adventskerk behandeld. Na al die jaren is de Adventskerk nog steeds het middelpunt van Alphen aan den Rijn.

Een prachtig boek vol kleurrijke foto's! 
Archeologie in Nederland
Volgende week valt de nieuwe Archeologie in Nederland weer op de mat bij de abonnees. Deze keer lees je meer over het bijzondere Gallo-Romeinse heiligdom dat recent bij Herwen is ontdekt. Daarnaast zijn er artikelen over de Nijenborgh in Weert, beschilderd Karolingisch aardewerk, de kanalen van Drusus en een wel heel unieke vondst uit de bronstijd in Nijmegen.

Ook abonnee worden? Bestellen kan via onze website.

 

Nieuwsbrief Uitgeverij Matrijs
September 2022

Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
E-mail E-mail

Wilt u in de toekomst geen e-mails meer ontvangen van Uitgeverij Matrijs?
U kunt zich hier afmelden voor deze nieuwsbrief.

 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Uitgeverij Matrijs · Lange Nieuwstraat 12 · Utrecht, Utrecht 3512 PH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp