Is de nieuwsbrief niet leesbaar? Klik dan hier voor de online versie.

Single 'Vrienden' nu overal verkrijgbaar!

De Vrienden van Amstel LIVE!
Afgelopen donderdag was daar eindelijk het moment waar ik en mijn vrienden lang naar hebben uitgekeken: de aftrap van maar liefst 14 spetterende avonden van De Vrienden van Amstel LIVE! in Rotterdam Ahoy. Een hele speciale editie dit jaar, want De Vrienden Van Amstel LIVE! viert zijn 20-jarig jubileum! Met maar liefst 25 optredende artiesten, is het een show die zijn gelijke niet kent en met 190.000 bezoekers behoort De Vrienden van Amstel LIVE! serieus tot de grote jongens! Met Armin van Buuren, Kensington, BLØF, Nielson, 3JS, DI-RECT, Mr. Probz, Guus Meeuwis, André Hazes, Paul de Leeuw, Xander de Buisonjé, Broederliefde, Lil’ Kleine, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Brainpower, VanVelzen, Rondé, Typhoon, Jacqueline Govaert, Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge, Rowwen Hèze en ondergetekende zit er voor iedere muziekliefhebber wel iets bij. Vierenveertig songs, waarvan tweeëndertig duetten, ongeëvenaard! 
 

Single: Vrienden!
Momenteel zijn de shows in volle gang en geniet ik samen met deze helden van dit fantastische spektakel. Wat De Vrienden van Amstel LIVE! zo bijzonder maakt, is de sfeer onder de muzikanten, iedereen verbroedert hier en iedereen is gelijk. Maar ook het samenspel met het publiek en het enthousiasme waarmee we op het podium ontvangen worden is zo ongedwongen en hartverwarmend. Iedereen geniet en voelt zich thuis in deze vriendelijkste kroeg van Nederland. Zo geweldig om dit met elkaar mee te maken! Wat deze jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! nog net even een tikkie specialer maakt is dat het nummer ‘Vrienden’ welke ook op mijn Album ‘Thuis’ staat, de themasong voor deze editie is!

Downloaden, streamen en kijken!
Het nummer heb ik samen met mijn muzikale vrienden André Hazes, Nick & Simon, Jeroen van Koningsbrugge, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en Roel VanVelzen opnieuw ingezongen. En man, man, wat een feestje was dat! En dat is volgens mij wel te horen ook!
 
Maar dat is nog niet alles! Want naast het feit dat we het nummer opnieuw hebben ingezongen is het ook nog eens uitgevoerd met een prachtige videoclip, waar we delen van opgenomen hebben op Ibiza, afgewisseld met content van de repetities en de eerste showdag. Je begrijpt vast dat ik ontzettend trots ben dat ik samen met deze jongens elke show van De Vrienden van Amstel LIVE! af mag sluiten met dit geweldige nummer. De videoclip wordt dan tegelijkertijd in een kolkend Rotterdam Ahoy afgespeeld. Kijk en luister je nog even mee?



RLT Late Night
Zou je graag ook de sfeer willen proeven, willen zien hoe het er bij De Vrienden van Amstel LIVE! aan toe gaat? Humberto Tan heeft vanuit Rotterdam Ahoy een speciale uitzending van RTL Late Night uitgezonden waarin hij in gesprek ging met de grootste artiesten van Nederland en hij laat tevens spectaculaire beelden van deze fantastische avond zien.

Kijk hier de uitzending terug:


Kleedkamer Studio
Vorig jaar had ik een kleine set opgebouwd bij mijn kleedkamer, waar ik de deelnemende artiesten op de foto zette. Een selectie van deze foto's hangt momenteel ook in Rotterdam Ahoy, zo gaaf! Ook dit jaar heb ik mijn mobiele studio weer opgebouwd en probeer ik mijn collega's op de gevoelige plaat te zetten. Kraantje Pappie heb ik al weten te strikken en als zijn foto de lat wordt, ga ik het nog zwaar krijgen, haha. Want ik vind die persoonlijk dus echt goed gelukt! Wat een prachtige kop heeft hij toch! Hopelijk kan ik nog een aantal collega's strikken voor een minishoot, het is gewoon zo ongelofelijk leuk om te doen!

#VVAL in Rotterdam Ahoy
De shows, waar helaas geen kaarten meer voor beschikbaar zijn, vinden dit jaar plaats op 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31 januari en 1 en 2 februari 2018. De kaartverkoop voor 2019 is echter al begonnen. 

Hoop ook jou komende dagen bij één van de shows te zien!
 

 

Groetjes,

Marco
 
 
 
 

  
 
Nieuwsbrief Marco Borsato 21 januari 2018
Klik hier als je de nieuwsbrief van Marco Borsato niet meer wilt ontvangen.