Nieuwsbrief Special Communicatie
Communicatie voorwaarde voor uw succes
Wat dacht u van:
  • een goed gesprek met de ouders van uw leerlingen;
  • een prettig teamoverleg met heldere afspraken;
  • een nieuw en motiverend schoolplan voor de komende jaren;
  • wervende teksten op uw website?
We hoeven u niet te vertellen hoe essentieel dit is om effectief te zijn in uw werk. Onbereikbaar? De Inschool Academie helpt u een flink eind op weg met praktische communicatietrainingen. In deze nieuwsbrief vindt u vier effectieve trainingen op een rij waaronder twee nieuwe schrijftrainingen. Versterk uw mondelinge en schriftelijke vaardigheden, want goede communicatie is een voorwaarde voor een succesvolle school!
Effectief communiceren met ouders
Of het nu gaat om een regulier oudergesprek, een slechtnieuwsgesprek of om even bijpraten, u wilt altijd terugkijken op een goed gesprek. Hoe houdt u de regie, hoe luistert u effectief, hoe gaat u om met emoties? Hoe maakt u goede afspraken en rondt u een gesprek af? In de training Effectief communiceren met ouders krijgt u de antwoorden.
Communicatie binnen teams

‘Zo, dat was een fijn overleg! Iedereen is aan bod gekomen en we hebben goede werkafspraken gemaakt.’ Dat wilt u graag horen na een teamoverleg. Bij goede communicatie laat ieder teamlid zich horen en voelt ieder teamlid zich gehoord. In de training Communicatie binnen teams leren uw (mede)teamleden effectief luisteren, helder een boodschap brengen, feedback geven en ontvangen. We maken deze training graag voor u op maat.

Schoolplan schrijven
Het schoolplan voor de komende vier jaar: hoe krijgt u dat goed op papier? En op tijd? Hoe zorgt u ervoor dat het niet alleen inhoudelijk een goed stuk wordt, maar ook aantrekkelijk? De training Schoolplan schrijven biedt u de sterke combinatie van schrijfvaardigheden en advies op inhoud. U krijgt inzichten en tips en u schrijft in stappen uw schoolplan. Na afloop ligt er een inhoudelijk goed stuk dat aantrekkelijk is geschreven en bovendien uw mensen motiveert!
Schrijven met meer effect

Schrijven met meer gemak maar vooral met meer effect. Dat is wat deze training u oplevert. Hoe bouwt u een tekst op? Hoe schrijft u een pakkende webtekst? Wat zijn aantrekkelijke formuleringen voor de schoolgids? Hoe laat u uw persbericht eruit springen? Wat is een effectieve brief of mail aan de ouders? Breng uw eigen teksten en schrijfvragen in op deze leerzame en praktische training Schrijven met meer effect.

Uw tekst geschreven en gecheckt
U weet hoe het nieuwe schoolplan of de schoolgids voor het komende jaar eruit moet zien, maar u krijgt het niet goed op papier. U heeft de eerste versie liggen, maar het leest niet lekker. Of u vraagt zich af of de inhoud sterker kan. Dan kunt u bij ons terecht! Wij nemen u het schrijven uit handen of redigeren uw tekst. Ook kunnen we advies geven over de inhoud. We kunnen zelfs de tekst opmaken in de huisstijl van uw school. Dit alles op basis van uw behoefte. Informeer bij de Inschool Academie naar de mogelijkheden!
Copyright © 2018 Inschool Academie, All rights reserved.
Je hebt je ooit ingeschreven voor de Inschool Academie nieuwsbrief.

Ons adres is:
Inschool Academie
Postjesweg 175
Amsterdam, Nh 1062 JN
Netherlands

Add us to your address book


U ontvangt deze nieuws als relatie van ons.

U kunt hier uw voorkeuren wijzigen of uzelf afmelden voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by MailChimp