ZZP Nederland
Auto en vakantie Special
juni 2024

Beste ondernemer,

Een paar keer per jaar versturen wij speciale nieuwsbrieven met een thema. Het thema van deze nieuwsbrief is auto en vakantie. Mede dankzij onze samenwerking met de ANWB hebben we enkele interessante artikelen voor je.

In deze nieuwsbrief:

€ 25,- korting op ANWB Wegenwacht voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak is er speciaal voor ZZP en MKB. Met ruim 900 wegenwachten is de beste hulp altijd dichtbij en helpt de ANWB je om snel weer op weg te kunnen in je eigen bestel(auto). ZZP Nederland leden krijgen een korting van € 25,- per pakket. Kies je dekking voor alleen Nederland of heel Europa. Ook voor je privéritten en hulp in je eigen woon- of vestigingsplaats. Let op: de aanbieding is geldig tot 1 augustus 2024.

Naar de korting

Kom jij ook naar de bedrijfswagen e-Xperience?

Kom 28 of 29 juni naar het hoofdkantoor van de ANWB voor de gratis ultieme bedrijfswagen e-Xperience. ZZP Nederland is op vrijdag met een stand aanwezig.
Op de e-Xperience zijn meer dan 30 elektrische bedrijfswagens te bewonderen en er is de mogelijkheid om verschillende proefritten te maken. Alles voor je bedrijfsbus vind je hier deze dag. ZZP Nederland leden krijgen een exclusief kijkje op de ANWB Alarmcentrale en de verkeersinformatiedienst. Ben je erbij? Meld je dan aan als Vereniging ZZP Nederland lid.

Aanmelden e-Xperience

Wat moet verplicht mee in de auto? Heb ik een vignet nodig? 

Als je naar een ander land op vakantie gaat, moet je op de hoogte zijn van de plaatselijke regelgeving. Bereid je vakantie goed voor op de regels van het land waar je naartoe gaat. Denk aan wat er per land verplicht mee moet in je auto en welke vignetten je eventueel nodig hebt.

Naar de reiswijzer

Op vakantie met de elektrische auto. Houd hier rekening mee!

Met je elektrische auto roadtrippen naar je vakantieadres is tegenwoordig heel goed mogelijk. Er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten, anders dan wanneer je met een benzine-, diesel- of gasslurper op weg gaat. Download bijvoorbeeld de app met de laadpunten in heel Europa.

Elektrisch op reis

Sluit nu een autoverzekering af en maak kans op een gratis slipcursus

Ben jij nog niet ouder dan 29 jaar en sluit je in de periode van 1 juni tot 1 september 2024 een autoverzekering af via de vergelijkingsmodule op onze website? Dan maak je kans op een voucher voor deze leerzame maar vooral leuke slipcursus. Voogd en Voogd, onze autoverzekeringspartner, selecteert na afloop van de actieperiode puur willekeurig de klanten die een voucher krijgen. We hebben maar een beperkt aantal vouchers dus op = op! De cursus is bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad. De vouchers zijn 1 jaar geldig. Uiteraard houden we je op de hoogte van de verzending van deze vouchers.

Naar de autoverzekeringen

Houd je vakantiekilometers bij met TrackJack of Fynch

Met de auto van de zaak gereden vakantiekilometers zijn privékilometers en die moeten dan ook als zodanig worden geregistreerd. ZZP Nederland biedt je korting op door de Belastingdienst goedgekeurde rittenregistratietools. Lees hier alle tips voor een goede rittenregistratie en hieronder over onze aanbiedingen bij TrackJack en Fynch.

Meer over TrackJack
Meer over Fynch

Wist je dat...? 


Wat vind je van deze e-mail?
@StZZPNederland @StZZPNederland
@zzpnederland.nl @zzpnederland.nl
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2024 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3H
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven