Ontvang je deze e-mail in een vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.
header
subheader
De mooiste modelbanen
afbeelding1

Van 10 t/m 12 maart krijgen tijdens de Modeltrein Expo On traXS! de mooiste modelbanen van Europa weer een plek tussen de levensgrote treinen van het museum.

De opzet van de Modeltrein Expo is aangepast. Voor kinderen zijn er veel extra activiteiten. Ze kunnen eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen. Bij een aantal grote banen kunnen ze zelf aan de knoppen staan en de treinen laten rijden.

Wat betreft de kwaliteit van de modelbanen verandert er niets. Zoals ieder jaar hebben de beste bouwers een uitnodiging ontvangen. Ook tonen fabrikanten hun nieuwste producten. Koop nu je kaartje met korting via de website.

Modeltrein Expo On traXS!
10-11-12 maart 2017
SWITCH Festival

Ontdek Het Spoorwegmuseum van een andere kant op het SWITCH festival. Laat je op 7 april meevoeren op een reis langs kunst, theater en muziek. 

SWITCH is een festival waarbij je van de ene ontdekking in de andere terechtkomt. Je komt van verrassende coupéconcerten terecht in een cabaretvoorstelling en tussen de treinen kun je diverse spectaculaire kunstinstallaties tegenkomen.

SWITCH festival neemt je graag mee naar een wereld van kunst en cultuur op 7 april van 17:00 tot 24:00 uur in Het Spoorwegmuseum. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.switchfestival.nl.

Ontvangers van de nieuwsbrief van Het Spoorwegmuseum krijgen korting! Hieronder vind je een unieke code die je kunt invullen op de website. Met deze code krijg je € 5,- korting op je toegangskaartje voor SWITCH festival. 

Jouw unieke kortingscode:

VAQZ-CGXI-GHZQQ 

Klik hier om de code te gebruiken

afbeelding1
Spoorloper toont gevaren van het spoor
afbeelding1 In Nederland lopen elk jaar 3.000 personen langs het spoor die daar niet mogen komen. En dat levert gevaarlijke situaties op. Bovendien zorgen deze ‘spoorlopers’ dagelijks voor meer dan 3 uur vertraging. Hierdoor komen bijna 13.000 reizigers te laat op hun afspraak.

Om mensen te wijzen op het gevaar van het spoor is ProRail een samenwerking met Het Spoorwegmuseum aangegaan over veiligheid op het spoor. Op 22 februari opent het Spoorwegmuseum de 'Spoorloper'. De Spoorloper is een attractie waarin je ervaart hoe het is om in de nabijheid van een voorbijrazende trein te staan. Op deze manier willen ProRail en het Spoorwegmuseum bezoekers bewust maken van de gevaren. 

De Spoorloper komt op het achterterrein te staan, naast de Vuurproef. De Spoorloper is gebouwd in een mobiele container zodat ProRail hem ook elders kan inzetten.
footer
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven op newsletter@newslettercollector.com op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van
Het Spoorwegmuseum. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven.

© 2016 Het Spoorwegmuseum - Alle rechten voorbehouden
open