Ontvang je deze e-mail in een vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.
header
subheader
De mooiste modelbanen van Europa
afbeelding1

Het is bijna zover! Dit weekend zijn tijdens de Modeltrein Expo On traXS! de mooiste modelbanen van Europa te zien in het Spoorwegmuseum. Vrijdag 10 maart openen we om 10.00 uur de deuren voor wat weer een fantatstische editie belooft te worden.

Meer dan 20 modelbouwers tonen hun nieuwe projecten. De kwaliteit van de modelbanen is als vanouds erg hoog, kijk voor de deelnemers hier. De opzet van de Modeltrein Expo is iets aangepast, voor kinderen zijn er veel extra activiteiten. Ze kunnen eindeloos bouwen, spelen en rangeren met modeltreinen. In het Maliebaanstation zijn een aantal grote verenigingsbanen te zien. Ook fabrikanten en leveranciers zijn present waaronder de grote merken Roco/Fleischmann, Piko en Märklin.

Koop kortingskaarten voor €9,95 via Groupon!

Modeltrein Expo On traXS!
10-11-12 maart 2017
Stem op het Spoorwegmuseum!

Het Spoorwegenmuseum is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017! In deze nieuwe verkiezing worden de beste uitjes van Nederland in 8 verschillende categorieën verkozen door het Nederlands publiek. De verkiezing is een gezamenlijk initiatief van de kranten AD, Brabants Dagblad, het ED, Tubantia, BN DeStem, de PZC, de Stentor en de Gelderlander.

Vind je het Spoorwegmuseum leuk? Stem dan op ons via www.beste-uitje.nl. De verkiezing draait niet alleen om het aantal stemmen, want ook de beoordeling die stemmers geven, is bepalend voor de eindstand. 

Onder de stemmers worden leuke prijzen verloot zoals een reis naar Curacao voor 2 personen, 25 hotelovernachtingen of een jaar lang tickets van de beste uitjes.

afbeelding1
SWITCH Festival

Op 7 april staat het hele Spoorwegmuseum in het teken van kunst, theater en muziek tijdens het SWITCH Festival.

SWITCH is een nieuw festival waarbij je van de ene ontdekking in de andere terechtkomt. Van een intiem concert in een treincoupé tot een cabaretvoorstelling in het theater. Ontdek spectaculaire kunstinstallaties of geniet van de fatboy cinema tussen de treinen. Op SWITCH festival komen kunst, muziek, technologie, stand-up comedy en food op een verrassende manier samen. Kijk naar de promo, het programma vind je hier.

SWITCH festival neemt je graag mee naar een wereld van kunst en cultuur op vrijdag 7 april van 17:00 tot 24:00 uur in Het Spoorwegmuseum. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.switchfestival.nl.


afbeelding1
footer
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven op newsletter@newslettercollector.com op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van
Het Spoorwegmuseum. Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven.

© 2016 Het Spoorwegmuseum - Alle rechten voorbehouden
open