Afbeelding
Nieuwsbrief vacatures gemeente Deventer
2 oktober 2024
Afbeelding
Groots denken, gewoon doen

Deventer is een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Benieuwd hoe het is om voor de gemeente Deventer te werken? Neem een kijkje op werkenvoordeventer.nl. Naast actuele vacatures vind je hier verhalen van medewerkers, video’s en informatie over stages en werkervaringsplaatsen. 
Afbeelding
Afbeelding
Klachtencoördinator

In deze rol ben jij dé regisseur van ons klachtenproces. Je houdt het hoofd koel wanneer je met uiteenlopende klachten te maken krijgt. Zelfs wanneer een klager niet helemaal tevreden is, haal jij voldoening uit het proces, omdat jij weet dat elke klacht een leermoment biedt voor de organisatie. Ben jij onze nieuwe klachtencoördinator? Lees dan snel verder!  

Opleidingsniveau: hbo
Aantal uren: 32 - 36 uur
Salarisindicatie: €3602 - €5313 (schaal 10)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Junior jurist gebiedsontwikkeling (Junior)

Deventer heeft een ambitieuze woningopgave, een groot buitengebied, grootschalige bedrijventerreinen en een historische stadskern. Als jurist gebiedsontwikkeling ligt de nadruk van jouw werk op de juridische advisering voor gebiedsontwikkeling en inbreidinglocaties.   

Opleidingsniveau: hbo / wo
Aantal uren: 28 - 36 uur
Salarisindicatie: € 3359 - € 5313 (aanloopschaal 9 – schaal 10)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Operationeel beheerder openbare verlichting

Wat is er nu leuker dan werken aan en voor de stad? Als gemeente zijn wij de trotse eigenaar van diverse technische installaties, waaronder rioolgemalen, markt- en haveninstallaties, verkeersregelinstallaties, beweegbare fysieke afsluitingen en openbare verlichting. Voor het goed functioneren van deze installaties werk je mee aan het vakgebied openbare verlichting. 

Opleidingsniveau: mbo+
Aantal uren: 28 - 32 uur
Salarisindicatie: € 3317 - € 4752 (schaal 9)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Raadsadviseur

Ben jij een strategische denker met hart voor lokale democratie? Door het aanstaande pensioen van een van onze collega's zijn we op zoek naar een nieuwe raadsadviseur. De griffie adviseert en ondersteunt de raad, raadscommissies, fractieleden en de individuele raadsleden. 

Opleidingsniveau: wo
Aantal uren: 32 - 36 uur
Salarisindicatie: € 4264 - € 6862 (aanloopschaal 11 - schaal 12)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Operationeel beheerder technische installaties

Gemeente Deventer is verantwoordelijk voor diverse technische installaties, zoals gemalen, sluizen en beweegbare bruggen. Wij zoeken iemand die ondersteunt bij het beheer en de functionaliteit hiervan. Heeft de slagboom van de bruginstallatie storing? Dan ga jij er gelijk naartoe! 

Opleidingsniveau: mbo
Aantal uren: 36 uur
Salarisindicatie: € 3359 - € 4811 (schaal 9)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Programmaondersteuner regionale programma vluchtelingen

In ons programma werken maar liefst 11 gemeenten nauw samen om stabiele opvanglocaties te vinden in de regio IJsselland. Hier streven we ernaar om onze diverse doelgroepen - van (Oekraïense) vluchtelingen tot statushouders en alleenreizende minderjarige vluchtelingen - een warme en veilige leefomgeving te bieden. 

Opleidingsniveau: mbo
Aantal uren: 24 uur
Salarisindicatie: €2700 - € 3831 (schaal 7)
 
Bekijk vacature
Afbeelding