Afbeelding
Nieuwsbrief vacatures gemeente Deventer
22 mei 2024
Afbeelding
Groots denken, gewoon doen

Deventer is een gemeente van doen en durven, van handen uit de mouwen en voeten in de klei. Benieuwd hoe het is om voor de gemeente Deventer te werken? Neem een kijkje op werkenvoordeventer.nl. Naast actuele vacatures vind je hier verhalen van medewerkers, video’s en informatie over stages en werkervaringsplaatsen. 
Afbeelding
Afbeelding
Stagiair webredactie

We zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair om ons webteam te versterken! Als onderdeel van de vakgroep Communicatie ben je betrokken bij het beheer van meerdere websites en social media kanalen. 

Opleidingsniveau: mbo/hbo
Aantal uren: 36 uur
Salarisindicatie: €430 bruto op basis van 36 uur
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Wijkenbeheerder

Als wijkbeheerder ben je je er bewust van dat leefbaarheid en veiligheid de basis vormen voor het welzijn van alle bewoners en dat jij hiervoor het uithangbord bent in je toegewezen wijk.  

Opleidingsniveau: hbo
Aantal uren: 32 uur
Salarisindicatie: € 3317 tot € 4752 (schaal 9)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Information Security Officer

Informatiebeveiliging en privacy hebben voor ons de hoogst mogelijke prioriteit om onze inwoners, medewerkers en processen te beschermen. Jij beschermt de gegevens van onze 170.000 inwoners, 2000 medewerkers en talloze partners. Voel jij je thuis in de BIO? En vier je graag successen? In ons hard groeiende team van informatieveiligheid zoeken wij een information security officer!

Opleidingsniveau: hbo
Aantal uren: 32 - 36 uur
Salarisindicatie: € 3396 tot € 5725 (schaal 10/11)
 
Bekijk vacature
Afbeelding
Adviseur projectbeheersing

Jij geeft advies over de beheeraspecten geld, kansen en risico’s, planning, informatie, organisatie en kwaliteit. Zo leid jij samen met de projectmanagers en projectleiders onze projecten in goede banen. Je werkt aan projecten binnen de energietransitie, leefomgeving of gebiedsontwikkeling. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van de stad Deventer!

Opleidingsniveau: hbo/wo
Aantal uren: 32 - 36 uur
Salarisindicatie: € 4211 - € 5997 (schaal 11)
 
Bekijk vacature
Afbeelding