Nieuwsbrief voortgezet onderwijs - september 2012

6 years ago


Text only:

Nieuwsbrief voortgezet onderwijs - september 2012

Beste docent,
Het schooljaar is weer begonnen. Veel leerlingen zijn dus weer op zoek naar een leuke maatschappelijke stage. In de vorige nieuwsbrief kondigde ik ons derde MaS-project My Stage! Magazine aan. Inmiddels is het onderwerp van het vierde en laatste project ook bekend: My Stage! Video. Bij Kunstgebouw maatschappelijke stage lopen? Dat kan ook! We zoeken twee enthousiaste MaS stagiairs die van aanpakken weten voor een evenement.
Daphna Plaschkes
Kunstgebouw, programma onderwijs


Vanaf 15 oktober 2012 online

My Stage! Magazine

Vanaf 15 oktober 2012 kunt u het lespakket My Stage! magazine downloaden van onze site. Tijdens dit maatschappelijke stage project kiezen de leerlingen zelf het thema en de bladformule, ze gaan op reportage, interviewen en fotograferen, schrijven artikelen en columns, doen de grafische vormgeving en ontwikkelen hun organisatietalent. Resultaat: een heel bijzonder tijdschrift!

lees meer


Twee vacatures

Maatschappelijke stageplek

Op 26 september 2012 is de slotbijeenkomst van het project De Ontdekking. We zoeken twee enthousiaste MaS stagiairs die van aanpakken weten en mee willen helpen om hier een geslaagd evenement van te maken. Solliciteren kan via de site Rijswijksestage.nl

lees meer


Cultuuronderwijs met kwaliteit?

Verslag CULTED 2012

Op CULTED waren 13 juni 2012 voor het eerst ook docenten van basisscholen. Samen met collega’s uit het voortgezet onderwijs en medewerkers van culturele instellingen bogen ze zich over de vraag hoe je cultuuronderwijs met kwaliteit kunt realiseren. De dag in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen bood hen daartoe volop aanknopingspunten en inspiratie. Lees het verslag op onze site.

lees meer


Uitgelicht

Workshop Architectuur

Kunstgebouw biedt workshops aan voor alle niveaus van
het voortgezet onderwijs en ROC’s. Neem bijvoorbeeld de workshop Architectuur. Leerlingen maken een schetsontwerp voor een droomhuis, station of een ruimte binnen de school en voeren dat driedimensionaal uit in een maquette of in
klei. De kosten voor een workshop bedragen €185 per 1,5 uur. Hoe meer workshops u per keer bestelt, hoe goedkoper het wordt.

lees meer


Kunstgebouw
Broekmolenweg 16
2289 BE Rijswijk
telefoon 015 215 45 15
fax 015 215 45 66
e-mail kunstgebouw@kunstgebouw.nl
De activiteiten van Kunstgebouw worden mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland.
Deze nieuwsbrief online bekijken kan via deze link.
Afmelden voor deze nieuwsbrief kan via deze link.

Kunstgebouw.nl

Categories: Others | Miscellaneous Art | Culture
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018