HXtival in Westerbeek

HXtival is een initiatief van HX Magazine en op deze dag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met magie en spiritualiteit. Er is een muziekpodium met vijf verschillende acts, waaronder Mischa van den Brand uit Overloon, Bart the Bard en Lot & Fields. Er is een HX café, groot terras en verschillende foodtrucks. Er zijn 75 standhouders verdeeld over vijf velden vol met magische kraampjes om lekker rond te snuffelen en te shoppen. Het festival is op zaterdag 12 oktober vanaf 13.30 uur. Zien we je daar? Klik hier voor meer informatie.

Max van den Burg | Tijd Voor Max

In theatrale en fantasievolle onemanshows, weet Max met absurde verhalen, rake types, spot on imitaties, de mafste muzikale parodieën en herkenbare moderne dilemma’s, zijn publiek iedere keer uitstekend te vermaken. In zijn nieuwste show Tijd voor Max vraagt hij zich af waar zijn succes op social media nu eigenlijk allemaal toe leidt. En hoe je tegenwoordig met al die schermpjes om je heen nog tijd voor jezelf vindt. Óf je jezelf überhaupt nog wel vindt. Heb je hem nog niet live gezien? Wees er dan snel bij, want het is nú Tijd Voor Max! Op zaterdag 12 oktober om 20.15 uur staat hij op het podium in Myllesweerd. Klik hier voor meer informatie.

Herfstiezwerftietocht Oeffelt

Deze wandeling is een perfecte gelegenheid om te genieten van het prachtige Nederlandse landschap en de rijke geschiedenis die erachter schuilgaat. Het brengt je door de serene polders, idyllische dorpjes en langs het oudste klooster van Nederland. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, op zoek bent naar een ontspannen wandeling of gewoon wilt genieten van het landschap, deze route biedt voor elk wat wils. Vergeet niet je camera mee te nemen om al het moois onderweg vast te leggen! Deze mooie wandeling is op zondag 13 oktober om 08.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Bockbiertocht in Mill

Na het succes van de Bockbiertocht in oktober vorig jaar en april dit jaar, kan een derde editie uiteraard niet ontbreken. Vandaar dat er op zondag 13 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur op initiatief van het Ondernemers Collectief Mill opnieuw een Bockbiertocht gehouden zal worden. Herfstbock staat dan centraal bij 8 verschillende locaties. Op elke locatie weer een ander Bockbiertje. Start tijdig om alle locaties ook tijdig bezocht te hebben! Klik hier voor meer informatie over de Bockbiertocht.