Nordic Days 2024

Kom shoppen en genieten van alle leuke shops met een Nordic tintje. Met 3000 bezoekers is de beurs in Cuijk een gezellig dagje weg voor jong en oud. Mocht je al gek zijn van Scandinavië wordt je hier op je wenken bediend en ben je Scandinavië aan het ontdekken: wees welkom op zaterdag 19 en zondag 20 oktober bij het Inspyrium in Cuijk. Klik hier voor meer informatie.

Massada

Geheel passend in het muzikale concept van Massada heeft de groep zich gedurende haar gehele muzikale carrière immer voorzien van uitzonderlijk talentvolle percussionisten. De percussie en de daarbij horende sterk ritmisch accent in de muziek speelt een zeer belangrijke rol in het eigen werk van Massada. De groep wordt door velen bewonderd om de dynamische uitstraling en de goede energie gedurende de shows. De huidige percussie line-up van Massada wordt beschouwd als een van de beste in Nederland. Op zaterdag 19 oktober om 20.30 staan ze op het podium van Myllesweerd in Mill. Klik hier voor meer informatie.

Natuurfeest Tongelaar

Zondag 20 oktober vieren we de herfst op landgoed Tongelaar met een Natuurfeest. Deze dag staat in het teken van natuur en buitenspelen, vol activiteiten voor kids van 4 tot 12 jaar. Vrijwilligers van Brabants Landschap, IVN, OntdekMill, stichting Een Goei Leven en Scouting verzorgen op de eerste zondag van de herfstvakantie natuuractiviteiten in de weide en boomgaard bij het kasteel. Klik hier voor meer informatie.

Beatrice van der Poel: Beatrice Zingt Brel

In 2023 was het 45 jaar geleden dat Jacques Brel overleed. De intense manier waarop de Belgische zanger, componist en tekstschrijver zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn over het voetlicht bracht, is nog steeds ongeëvenaard. Toch trekt zangeres Beatrice van der Poel de stoute schoenen aan en stapt in de voetsporen van Brel én van Liesbeth List, die zijn prachtige Franstalige chansons ook in het Nederlands zong. Op zondag 20 oktober om 15.00 uur treed ze op in de Schouwburg in Cuijk. Klik hier voor meer informatie.