Herfst Inspiratie Dagen

Al heel wat jaren organiseren 3 ondernemingen in Mill diverse malen per jaar inspiratie dagen. Dit doen zij in de lente, in de herfst en enkele weken voor kerst. Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom de handen weer ineen om gezamenlijk iedereen te inspireren voor de komende herfst. Dit op vrijdag 20 en zaterdag 21 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Smaakvol Nidum

Geniet van het beste van twee werelden: Smaakvol Nidum is de perfecte gelegenheid om te genieten van het beste op het gebied van food, design en kunst – allemaal op één plek. Op 21 en 22 september ervaar je de shops, showrooms, de kunst en het boetiekhotel van Nidum. Hierna neem je plaats in de sfeervolle binnentuin, waar je geniet van het eten en drinken van de diverse stands. Met wie kom jij genieten? Klik hier voor meer informatie.

Cuijkse Kinderbeurs

Tijdens de Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 158, schoenen, verkleedkleding, fietsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, Lego, Duplo, Fisher Price etc. Ook zijn er deze editie leuke plaatselijke ondernemers aanwezig met kind gerelateerde producten of diensten. Kom op zondag 22 september vanaf 10 uur naar de Cuijkse Kinderbeurs. Klik hier voor meer informatie.

Kermis Beers

De kermis van Beers wordt ook dit jaar weer een feest van vrijdag 20 tot en met maandag 23 september! Zoals altijd vindt de kermis ook dit jaar weer plaats aan het Burgemeester van de Braakplein. Het plein zal volstaan met attracties voor iedereen. Kom botsen in de botsauto’s, kom grijpen met de kraantjes, kom genieten op de kermis van Beers! Prikkelarme kermis is op zondag 22 september van 13.00 uur tot 14.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Sequoai in Yosemite of de Lindeboom in Sambeek?

Zeker, de sequoiabomen in het Yosemite National Parc zijn beroemder, maar heb je ook wel eens stilgestaan bij de eeuwenoude (leeftijd geschat tussen 350 en 500 jaar) lindeboom in Sambeek? De monumentale boom is de oudste en dikste linde van Nederland.
In onze serie ‘Waarom ver weg als het ook dichtbij is…’ presenteren we elke week een sprekend voorbeeld van iets waar je verder weg naar op zoek gaat maar ook in het Land van Cuijk kunt tegenkomen. Benieuwd naar welke andere vergelijkingen er al zijn gemaakt? Op de website www.vakantieineigenlandvancuijk.nl kun je zo met de foto’s schuiven dat je nog beter de, soms zeer opvallende, overeenkomsten ziet.