Boer zoekt Vrienden

‘Boer zoekt vrienden’ is de naam van de theatervoorstelling die de Beugense toneelvereniging ToBe in juni op de locatie Heiveldsestraat in Beugen gaat spelen. Een toneelstuk rondom een boer die een fortuin heeft verdiend met zijn grootschalig melkveebedrijf. De voorstellingen zijn op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Pasar Pusaka 2024

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 komt de rijke Indische cultuur tot leven in het wijkgebouw Esterade te Grave. Tijdens de Pasar Pusaka kunnen bezoekers genieten van stands vol heerlijke Indische hapjes, unieke artikelen uit Indonesië, boeiende Indische boeken, kinderyoga en pitjit. Klik hier voor meer informatie.

Op pad met de boswachter door de ‘rustgebieden’

Speciaal Rondje Tongelaar op 23 juni. De bijen zoemen, de bloemetjes bloeien en de ergste nattigheid lijkt ondertussen voorbij. Het groei-en bloeiseizoen is in vliegende vaart van start gegaan en dus wordt het hoog tijd voor een speciale editie van het Rondje Tongelaar om al dat moois eens van dichtbij te ervaren! Deze bijzondere wandeling wordt begeleid door Gijs Looijen, de beheerder van Tongelaar zelf, en de ervaren gids Miep Kuppen. Klik hier voor meer informatie.

Shoppen in Milaan of...?

‘Waarom ver weg als het ook dichtbij is…’ deze week een nieuwe vergelijking van populaire (vakantie)uitjes die je ook in het Land van Cuijk kunt tegenkomen.
Kijk voor alle eerdere vergelijkingen op www.vakantieineigenlandvancuijk.nl