bekijk webversie
Nieuwsbrief 7 december 2021
 
Beste lezer,

In deze nieuwsbrief leest u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. 

Met vriendelijke groet, 
Team communicatie
Gemeente Ermelo
Lijn
In deze nieuwsbrief
Lijn
Wist u dat 40% van de inwoners van Ermelo zich vrijwillig inzetten voor een ander, of voor ons dorp? Dat zijn zo’n 10.000 mensen! Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. We hadden graag alle vrijwilligers in het zonnetje gezet, met een feestelijk evenement. Maar helaas kan dat niet, door de omstandigheden van nu. Gelukkig zijn er andere manieren om u te bedanken voor uw inzet, tijd en aandacht: zoals een bedankje door de brievenbus!
Krijgt u dit bedankje graag? Laat het ons weten!
Carbid schieten of vreugdevuur? Liever niet!
Carbidschieten en vreugdevuren zijn toegestaan zijn tijdens de jaarwisseling. Toch roepen we iedereen op om het dit jaar over te slaan. Het aantal coronabesmettingen in Ermelo is zorgelijk, en dat geeft volle ziekenhuizen. Als u (of een ander) gewond raakt, kunt u er misschien niet terecht.
Wilt u toch carbidschieten of vuur maken?
Houd u dan aan de spelregels >
Werkzaamheden bij kruising Oude Telgterweg - Steynlaan
Van 6 tot en met 22 december wordt er gewerkt aan het riool bij de kruising van de Oude Telgterweg met de Steynlaan/ Heidelaan. Dit gebeurt voor Waterschap Vallei en Veluwe. Tijdens de werkzaamheden is de weg voor een deel afgesloten. Het verkeer leiden we om via de Herderlaan. Vrachtverkeer leiden we om via de westflank (Volenbeekweg, Arendlaan). Lees meer >
Zelftesten mag ook bij klachten
Heeft u klachten die passen bij corona? Dan kunt u twee dingen doen: blijf thuis en maak een testafspraak bij de GGD óf gebruik een zelftest. Is de zelftest positief? Maak dan alsnog een afspraak bij de GGD. Is de zelftest negatief? Test de volgende dag opnieuw als uw klachten blijven. Lees meer >
Prikken zonder afspraak
Er is weer een vaste vaccinatieplek bij het Dolfinarium, Strekdam 51 in Harderwijk. De locatie is 7 dagen per week open, van 08.00 tot 19.30 uur. U kunt gewoon binnenlopen voor uw 1e of 2e prik. Het is niet nodig om een afspraak te maken.
Lees meer >
14
DEC
Weekmarkt
Elke dinsdag is er een weekmarkt op het Raadhuisplein, van 08.00 tot 12.30 uur.
16
DEC
Commissie voor bezwaarschriften
De hoorzitting start om 14.00 uur. In verband met de corona-maatregelen wordt de hoorzitting digitaal gehouden. Wilt u digitaal bij een zitting aanwezig zijn? Bel dan het secretariaat via (085) 110 82 12. Bekijk hier de agenda.
Gemeentehuis
Raadhuisplein 2
3851 NT Ermelo

Postbus 500
3850 AM Ermelo
Contact
Telefoon 0341 56 73 21
Email gemeente@ermelo.nl
Website www.ermelo.nl
Volg ons op
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
Afmelden nieuwsbrief
Gegevens wijzigen

 .