Nieuwsbrief gemeente Edam-Volendam 14/04/2021Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 14/04/2021
Afbeelding
Aangepaste openingstijden rond de feestdagen
De gemeentekantoren zijn gesloten op:Koningsdag 27 april, Hemelvaartsdag 13 mei en tweede Pinksterdag 24 mei. Ook de avondopenstelling vervalt 24 mei.
Lees meer
College en gemeenteraad Edam-Volendam zijn weer compleet
Donderdagavond 8 april is Wim Rijkenberg (Lijst Kras) door de gemeenteraad benoemd tot wethouder Ruimtelijke Ordening in het college van B&W. Hij vervangt de voormalig wethouder Koning die recentelijk ontslag heeft genomen.
Lees meer
Prijsvraag straatnaam Kraaiennest Oosthuizen
De gemeente Edam-Volendam gaat de voormalige schoollocatie ‘t Kraaiennest in Oosthuizen ontwikkelen met betaalbare woningen. Het conceptbestemmingsplan ligt inmiddels ter inzage en dat lijkt ons een goed moment om u te vragen na te denken over een mooie straatnaam!
Lees meer
Nieuwe lagen op schelpenpaden
Vanaf 19 april start de firma C. Wit en ZN B.V. met het aanbrengen van nieuwe lagen op schelpenpaden  op drie locaties in de gemeente. Het gaat daarbij om halfverharding  Nobrecal.
Lees meer
Straatverlichting Oosthuizen defect
Het laatste nieuws - Nieuws van uw gemeente - Portal home - Gemeente Edam-VolendamLET OP! De straatverlichting bij het Oosteinde, de Industrielaan en de Burgemeester Steertstraat in Oosthuizen is defect. Liander heeft last van een netwerkstoring. Liander heeft de gemeente laten weten dat het tot 20 april kan duren voordat de storing is verholpen.
Pasfoto apparaat in gemeentehal is kapot
Het apparaat voor het maken van een pasfoto in het Stadskantoor is kapot.
Zorg er dus voor dat u een goede pasfoto meeneemt voor uw aanvraag van paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs.
Omgevingsvergunningen (12 april)
Op onze site vind je een overzicht van omgevingsvergunningen.
Nieuws Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadspleinvergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.


 
Wegwerkzaamheden
Op onze site vind je een overzicht van werkzaamheden met betrekking tot het leggen van kabels en leidingen.
Vacatures
Via de website werkenbij.edam-volendam.nl solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Op deze website, vind je alle informatie over de sollicitatieprocedure, arbeidsvoorwaarden, onze missie, kernwaarden en identiteit.
Gevonden en verloren voorwerpen
Op deze pagina staat een overzicht van de gevonden voorwerpen in de maand april.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u communicatieedvo@gmail.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing