Nieuwsbrief week 33

3 years ago


Text only:

Milieuvriendelijk onkruidbestrijden na verbod op gebruik chemische bestrijdingsmiddelen.Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 33 | 13 augustus 2015InwonerBezoekerOndernemerOver de gemeente Actueel in MedemblikMuziekschoolleerlingen Wognum behouden lesMilieuvriendelijk onkruid bestrijdenDeelname award ‘Duurzame ondernemer’ Afvalbrengstation Middenmeer geslotenCollegebesluitenBekendmakingen week 33     Help! Een wespennest Muziekschoolleerlingen in Wognum behouden les
De muziekschoolleerlingen van de voormalige Wognumse muziekschool kunnen gewoon verder met hun muziekles. Muziekschool Oostelijk Westfriesland en Muziekschool de Vuurvogel bieden dezelfde lessen aan.
Lees verder > Milieuvriendelijk onkruid bestrijden
In Andijk en Wervershoof houden we een proef met het op een milieuvriendelijke manier bestrijden van onkruid op verharding. In plaats van chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken, borstelen we de verharding om onkruid te verwijderen.
Lees verder > Deelname award ‘Duurzame ondernemer’
Mike Olthoff en Marco Sijtsma van ME-2 architecten doen mee aan de verkiezing voor de Award Duurzame Ondernemer Medemblik. Zij kochten een aantal jaren geleden voor hun pand aan de Oosterleek duurzame ledverlichting.
Lees verder > Afvalbrengstation Middenmeer gesloten
Afvalbrengstation Middenmeer is vanwege groot onderhoud gesloten van maandag 17 tot en met zondag 30 augustus. Het onderhoud van het afvalbrengstation stond al in de planning.
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de collegebesluiten.
Lees verder > Bekendmakingen week 33
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018