Nieuwsbrief week 37

3 years ago


Text only:

Zwembad de Weid zamelde via www.hetluktons.nl geld in voor een airtrampoline.Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 37 | 10 september 2015InwonerBezoekerOndernemerOver de gemeente Actueel in Medemblik   Workshop ‘Crowdfunding’ 14 septemberVacatures ‘Adviesraad sociaal domein’Gratis workshop GGD voor kinderen over scheidenVragen Duurzaam Bouwloket via WhatsAppBekendmakingen week 37Collegebesluiten     Op de hoogte blijven van wat er speelt via Facebook? Workshop ‘Crowdfunding’ 14 september
Binnen anderhalve week brachten donateurs ruim 1.000 euro bij elkaar voor een ‘airtrampoline’ voor zwembad ‘De Weid’. Wilt u ook met uw project via crowdfunding geld inzamelen? Kom dan naar de workshop in Hoorn.
Lees verder > Vacatures ‘Adviesraad sociaal domein’
Sinds 1 januari 2015 heeft de gemeente nieuwe en zwaardere verantwoordelijkheden gekregen op het terrein van Sociaal Domein. Voor de nieuwe Adviesraad Sociaal Domein zoeken we u!
Lees verder > Gratis workshop ‘En de kinderen scheiden mee’
Op zaterdag 10 oktober 2015 organiseert de GGD de gratis workshop ‘En de kinderen scheiden mee’, bedoeld voor ouders en kinderen die met een scheiding te maken krijgen.
Lees verder > Vragen Duurzaam Bouwloket via WhatsApp
Een vraag over uw (eigen) woning en duurzaamheid aan het Duurzaam Bouwloket? Stel ‘m via WhatsApp via nummer (06) 45451188.
Lees verder > Bekendmakingen week 37
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de collegebesluiten van deze week.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018