Nieuwsbrief gemeente Edam-VolendamBekijk de webversie
Nieuwsbrief Week 38
Logo
Burgemeester & wethouders voor Carmar!
Onze burgemeester Lieke Sievers en de wethouders Vincent Tuijp, Angelique Bootsman en Marisa Kes zijn op dit moment volop in training voor de Dam tot Damloop by night hardloopwedstrijd voor een goed doel komend weekend. Dit doen ze omdat ze staan voor een goede en gezonde toekomst en gezond ouder worden voor iedereen. 
 

Goed doel

Het goede doel dat ze met het lopen van Dam tot Dam by night steunen is Stichting Carmar. Carmar is een (t)huis voor jongvolwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ze hopen met het lopen voor dit goede doel zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan dit prachtige (t)huis. Want er is geld nodig voor onderhoud, vervoer en activiteiten. 
 

Helpt u mee door te doneren? Dat kan via deze link.

Opening kunstmaand
Oktober staat volledig in het teken van Kunst & Cultuur.
Dit jaar brengen we een ode aan onze helden onder het thema: Mijn (kunst)held.

Laat u betoveren en inspireren door alle culturele ontdekkingen en creatieve hoogtepunten; van schilderkunst, livemuziek, theater, lezingen en workshops. Er is voor iedereen wat te beleven!
 

Opening

Iedereen is welkom op deze openingsavond, die zowel de start van de kunstzinnigste maand in onze gemeente.
  • Datum: woensdag 25 september
  • Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX Volendam
Lees meer
Het laatste nieuws
Kom naar de participatiedag over energiebesparing en afval


Op zaterdag 21 september organiseren wij een participatiedag voor alle inwoners. U bent welkom in Pop- en Cultuurhuis PX. Dit kan tussen 10.00 en 14.00 uur tijdens de markt in Volendam. Dit is uw kans om mee te praten over belangrijke duurzaame thema's en om uw mening te geven!
 

Denk mee over vergroening, afval en energiebesparing

Tijdens de participatie kunt u uw ideeën en voorkeuren delen over vijf onderwerpen:

  1. Woningisolatie
  2. Vergroening
  3. Circulariteit
  4. Hitteoverlast
  5. Participatie

Lees meer
 

Collecterooster

 
Inloopochtend voor vragen over bijstand

Team Inkomen organiseert een inloopochtend over bijstand. U kunt tijdens deze inloopochtend bij ons terecht met al uw vragen over een bijstandsuitkering.


Inloopochtend

U bent iedere donderdag welkom tussen 08.30 en 12.30 uur op het Stadskantoor aan de W. van de Knoopdreef 1 te Volendam. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Doe mee met de fotowedstrijd

Het tweede thema van de fotowedstrijd duurt nog tot 20 september. U kunt stemmen op uw favoriet van van 21 tot en met 30 september.
 

 

Thema herfst!

Maandag 23 september starten we met het volgende thema Herfst! Doet u ook mee? Stuur uw foto in via: fotowedstrijd@edam-volendam.nl of stuur het in via ons Online Praathuis.

Bekijk de voorwaarden op onze website.

Lees meer

Inzending thema lente: Rep Slegt
Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadsplein-vergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Wegwerkzaamheden
Op onze site vindt u een overzicht van actuele werkzaamheden.
Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.
Vacatures
Op onze website werkenbij.edam-volendam.nl vind u alle vacatures en solliciteert u direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing