Nieuwsbrief gemeente Edam-VolendamBekijk de webversie
Nieuwsbrief Week 44
Logo
Edam-Volendam is AAN!
Nu het 's ochtends steeds later licht wordt en 's avonds eerder donker, is het belangrijk dat iedereen zijn of haar fietsverlichting aanzet. Hoewel een meerderheid van de fietsers correcte fietsverlichting voert, is er nog altijd een groep die dit niet doet. Het gevolg daarvan is dat ieder jaar nog steeds veel ongelukken gebeuren door de slechte zichtbaarheid van fietsers.

 Lees meer
Informatieavond De Lange Weeren op maandag 13 november
Wij organiseren op maandag 13 november voor alle beangstellenden een informatiemarkt in de PX in Volendam.
Deze avond krijgt u een indruk van de plannen. Waar komen de woningen? Wat zijn belangrijke uitgangspunten voor de nieuwe wijk? Hoe willen we het verkeer en de bereikbaarheid organiseren? Hoe gaan we om met natuur en duurzaamheid? We horen graag uw mening over de plannen. Uw aandachtspunten gaan wij bekijken en waar mogelijk nemen we dit mee in de verdere uitwerking.  


Meer informatie en aanmelden informatieavond

Het laatste nieuws
Kennisgeving ruimen van graven 2023

De komende periode worden op de begraafplaats achter de Vincentiuskerk de graven geruimd. Het gaat om de overledenen die zijn begraven tussen 23 september 2009 en 22 oktober 2010.

  • Op vrijdag 10 november wordt een afscherming geplaatst rondom het grafveld dat geruimd wordt.
  • Zaterdag 11 november tussen 10.00 en 12.00 uur: de nabestaanden krijgen de gelegenheid het grafmonument of spullen van het graf van hun overleden dierbare op te halen.

Lees meer

Gemeente heeft pand te huur


Een ruim opgezet bedrijfspand van in totaal 448 m2 verhuurbare vloeroppervlakte (VVO), bestaande uit begane grond en verdieping (vide). 

De begane grond bestaat uit 337 m2 VVO verdeeld in 16 ruimtes. De verdieping bestaat uit een vide van 111 m2 VVO verdeeld in 14 kleine ruimtes. Casco te huren. 

  • Locatie: Schoolstraat 15-17 Volendam. Gelegen onder het voetbalstadion van FC Volendam. 
Lees meer
Locatieplan openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen
 
Wij hebben samen met de MRA-E een plankaart opgesteld met de geplande laadpalen in de gemeente Edam-Volendam. U kunt meedenken over de locaties in de plankaart. Tot 22 december kunt u anoniem op de locaties reageren. U kunt via deze pagina de locaties aanklikken waarop u wilt reageren. U kunt ook nieuwe locaties voorstellen.

Lees verder
Gemeenteraad
Raadsstukken, agenda's en de mogelijkheid om de komende Raadsplein-vergadering live te volgen: alle informatie over de Gemeenteraad.
Wegwerk- zaamheden
Op onze site vind je een overzicht van actuele werkzaamheden.
Meld u hier aan voor de digitale nieuwsbrief.
Vacatures
Op onze website werkenbij.edam-volendam.nl vind je alle vacatures en solliciteer je direct op een functie binnen de gemeente Edam-Volendam.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u Nieuwsbrief@edam-volendam.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing