Nieuwsbrief week 45

3 years ago


Text only:

Container aan huis voor scheiding plastic afval.Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 45 | 5 november 2015InwonerBezoekerOndernemerOver de gemeente Actueel in Medemblik   Containers aan huis voor plastic afvalBalies dicht op 13 en 16 novemberBushaltes met actuele reisinformatieBekendmakingen week 45Collegebesluiten     Aanmelden voor Mantelzorgwaardering Containers aan huis voor plastic en lege pakken
Inwoners van de gemeenten Stede Broec, Drechterland, Hoorn, Koggenland, Medemblik en Opmeer krijgen volgend jaar een container aan huis om plastic verpakkingen en lege pakken van sap en zuivel in apart te houden.
Lees verder > Balies dicht op 13 en 16 november
Vrijdag 13 november en maandagochtend 16 november zijn de publieksbalies in het gemeentehuis gesloten. Er wordt op deze dagen onderhoud gepleegd aan de digitale systemen.
Lees verder > Bushaltes met actuele reisinformatie
In november en december worden bij 19 bushaltes voorzieningen aangebracht die nog ontbreken. Dit zijn bushokjes, infovitrines, fietsenstallingen of afvalbakken. In de bushalte komt ook actuele reisinformatie.
Lees verder > Bekendmakingen week 45
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de besluiten van het college.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018