Nieuwsbrief week 47

3 years ago


Text only:

Gemeente Medemblik biedt 9 dagen crisisnoodopvang aan in De Muiter in Medemblik.Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 47 | 19 november 2015InwonerBezoekerOndernemerOver de gemeente Actueel in Medemblik   Crisisnoodopvang vluchtelingen in de MuiterEerste mantelzorgwaardering uitgereiktVrijwilliger in beeldNieuw beleid peuterspeelzalenBekendmakingen week 46Collegebesluiten     Meest gestelde vragen over crisisnoodopvang in Medemblik Crisisnoodopvang vluchtelingen in de Muiter
Vanaf 29 november biedt de gemeente 9 dagen crisisnoodopvang aan een groep vluchtelingen in mfa De Muiter in Medemblik. Tijdens de raadsvergadering op 12 november is de raad hierover geïnformeerd.
Lees verder > Eerste mantelzorgwaardering uitgereikt
Mevrouw Lakeman uit Wervershoof kreeg op 10 november de eerste mantelzorgwaardering uit handen van wethouder Harry Nederpelt op de Dag van de Mantelzorger.
Lees verder > Vrijwilliger in beeld
Onze gemeente streeft ernaar dat u hier naar volle tevredenheid woont. We weten dat een veilige en verzorgde leefomgeving hiervoor een belangrijke voorwaarde is. Onder andere onze buitendienst zet zich hier dagelijks voor in.
Lees verder > Nieuw beleid peuterspeelzalen
De rijksoverheid trekt vanaf 1 januari 2016 de verschillende kwaliteitseisen aan kinderopvang en peuterspeelzalen gelijk. Door voor beide dezelfde kwaliteitseisen te laten gelden, kunnen ouders ook voor peuterwerk kinderopvangtoeslag krijgen.
Lees verder > Bekendmakingen week 47
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de besluiten van deze week.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018