Nieuwsbrief week 48

3 years ago


Text only:

Vrijwilligers gezocht voor opvang vluchtelingen van 28 november tot 8 december.Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 48 | 27 november 2015InwonerBezoekerOndernemerBestuur en organisatie Actueel in Medemblik   Bewoners Oosteinderweg hebben het laatste woordUpdate over voorbereiding crisisnoodopvangAdvocatenkantoor Brugman betrekt Gebouw ZuidWe gaan weer strooienBekendmakingen week 48Collegebesluiten     Aanmelden als vrijwilliger crisisnoodopvang Medemblik Bewoners Oosteinderweg hebben het laatste woord
Bewoners en gemeente zijn het eens over de inrichting van de Oosteinderweg. Na twee bijeenkomsten stemde een ruime meerderheid van de bewoners voor de variant die ook de voorkeur heeft van de gemeente.
Lees verder > Update over voorbereiding crisisnoodopvang
In de afgelopen week is een aantal zaken concreter geworden over de crisisnoodopvang van vluchtelingen in de Muiter in Medemblik.
Lees verder > Advocatenkantoor Brugman betrekt Gebouw Zuid
Gebouw Zuid aan de Dick Ketlaan in Wognum, naast het gemeentehuis, wordt in 2016 weer gebruikt. Vanaf 1 februari 2016 huurt Advocatenkantoor Brugman 300m2 op de eerste etage van het pand.
Lees verder > We gaan weer strooien
Als het gaat vriezen, sneeuwen en of ijzelen begint de gemeente met het strooien van wegen. We hebben afspraken gemaakt over wat de gemeente doet als het glad wordt. Deze staan in het gladheidsbestrijdingsplan.
Lees verder > Bekendmakingen week 48
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de besluiten van deze week.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

       Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018