Nieuwsbrief week 50

3 years ago


Text only:

Is uw kerstversiering thuis ook brandveilig?Klik hier als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen Nieuwsbrief 50 | 10 december 2015InwonerBezoekerOndernemerBestuur en organisatie Actueel in Medemblik   Vrijwilligers en sponsors bedankt!Andijkers voorkomen een rampVrijwilliger in beeldVeilige kerstversiering, ook bij u thuisBekendmakingen week 50Collegebesluiten     Agenda
van deze week
 Vrijwilligers en sponsors bedankt!
Wat hebben we toch fantastische bedrijven en inwoners in onze gemeente! Veel mensen hebben een steentje bijgedragen aan de crisisnoodopvang voor vluchtelingen in De Muiter.
Lees verder > Andijkers voorkomen een ramp
In de nacht van 13 januari 1916 raast een noordwesterstorm over Nederland. De dijk van de Zuiderzee breekt op veel plaatsen door. Maar niet bij Andijk: een groep dorpelingen voorkomt ternauwernood een ramp, die verwoestende gevolgen had kunnen hebben voor heel Westfriesland.
Lees verder > Vrijwilliger in beeld
Wij streven ernaar dat u naar volle tevredenheid in onze gemeente woont. We weten dat een veilige en verzorgde leefomgeving hiervoor een belangrijke voorwaarde is. Ook zijn er inwoners die zich actief inzetten.
Lees verder > Veilige kerstversiering, ook bij u thuis
Deze maand controleren we of de kerstversiering in openbare gebouwen voldoet aan de brandveiligheidseisen. Zelf kunt u dit thuis doen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u de feestdagen veilig doorkomt.
Lees verder > Bekendmakingen week 50
De wekelijkse bekendmakingen van de gemeente Medemblik zoals Omgevingsvergunningen, milieupublicaties en vergunningen Algemene Plaatselijke Verordening (APV).
Lees verder > Collegebesluiten
Lees hier de besluiten van deze week.
Lees verder > Contact met de gemeente
Dick Ketlaan 21 1687 CD Wognum
telefoon: (0229) 85 60 00
e-mail: info@medemblik.nlOpeningstijden, afspraak maken en
vervoer naar gemeentehuis

     Klik hier als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

medemblik.nl

Categories: Town Local County City | City | Village
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018