Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 
14 februari 2020
Nieuwsbrief Westelijke Ontsluiting
Herinrichting bestaande parkeerplaatsen Bos Birkhoven

Vanaf 17 februari 2020 wordt door Het Utrechts Landschap het terrein opnieuw ingericht met beplanting, zodat dit weer volledig als recreatief bos kan functioneren. Er wordt bosplantsoen (jonge bomen en struiken van 1 tot 3 jaar oud) aangeplant bestaande uit de soorten meidoorn, hazelaar en winterlinde. Daarnaast worden er op de open plekken ook een aantal grotere winterlindes aangeplant, met een stamomtrek van 12 tot 14 centimeter. Lees meer
 
 
Sloop Restaurant Vlasakkers

Vanaf volgende week start de sloop van restaurant De Vlasakkers. Lees meer

 
Voortgang kabels en leidingen

De aanleg van de kabels en leidingen door de nutspartijen verloopt voorspoedig. Vitens is naar verwachting eind volgende week (week 8 - 2020) gereed in de Beroemde Vrouwenbuurt. Stedin is met haar werkzaamheden in de Daam Fockemalaan ‘noord’ eind maart klaar . Kijk voor de actuele planning van werkzaamheden op de webpagina Werkzaamheden aanleg kabels en leidingen.

Planning aanbesteding

De aanbesteding van de Westelijke Ontsluiting moet door een procedurefout worden gerectificeerd. Daarom zal de aanbesteding opnieuw opgestart worden. Definitieve gunning zal daardoor in plaats van voor de zomervakantie na de zomervakantie plaatsvinden. De vertraging heeft geen gevolgen voor de benodigde periode van ontwerp en de planning van de uitvoering van het project. Voor de planning zie website.


 
 
Volg ons
F   T   Y   I

Afmelden voor nieuwsbrief / gegevens wijzigen
Afmelden voor alle nieuwsbrieven
Contact