View this email in your browser
                                                                Nieuwsbrief | 8 april 2020

Beste klant,

 

Het Coronavirus heeft de hele wereld in zijn greep. Zo ook winkelcentrum Zijdelwaard en al onze ondernemers. Het is een zware tijd voor onze winkeliers en we doen er alles aan om toch te zorgen dat u fijn kunt blijven winkelen in ons winkelcentrum.

Om te zorgen dat u, ook in deze tijden, veilig bij ons kunt winkelen, zorgen wij dat er dagelijks extra wordt schoongemaakt. Vooral de liftknoppen, leuningen van de rolpaden, deurklinken, etc. worden extra gereinigd en gedesinfecteerd.

Ook wijzen wij al onze klanten op de maatregelen van het RIVM middels posters. De winkels zorgen zelf ook voor passende maatregelen zodat u nog steeds veilig bij hun kan winkelen.

Openingstijden winkels

 
Ons winkelcentrum hanteert nog steeds de reguliere openingstijden. Let op: Sommige winkels kunnen (in verband met ziekte van personeelsleden of door de getroffen maatregelen van het RIVM) gesloten zijn. 


Wilt u weten of uw favoriete winkel geopend is? Dan adviseren wij u om op de website of facebookpagina van de individuele winkelier te kijken voor de actuele openingstijden. Ook kunt u onze facebookpagina in de gaten blijven houden voor het laatste nieuws.

Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan.

Steun lokaal

 
Alle ondernemers hebben het zwaar, vooral de lokale ondernemers waar u zo graag uw boodschappen doet of een mooie outfit kunt scoren. Veel van deze lokale winkels zijn gewoon geopend in ons winkelcentrum. Diverse horecazaken zijn overgegaan op alleen bezorgen en/of afhalen.


Op de website  www.uithoornaandeamstel.nl is een speciale pagina aangemaakt van horecaondernemers die op dit moment eten bezorgen. Uiteraard kunt u ook bellen naar onze winkels om de mogelijkheden te bespreken. Dit geldt ook voor onze modewinkels, waarvan diverse winkels nog gewoon geopend zijn.
 

Activiteiten

 
Helaas hebben wij onze activiteiten voor het eerste half jaar van 2020 moeten laten vervallen. Wij hopen, na meer duidelijkheid vanuit het RIVM over de maatregelen ná 28 april, later dit jaar onze activiteiten weer te kunnen hervatten. Hierover later uiteraard meer.


Voor nu wensen alle winkeliers van winkelcentrum Zijdelwaard u een goede gezondheid toe en ook voor u sterkte in deze moeilijke tijden. samen staan we sterk! 

Facebook
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Winkeliersvereniging Zijdelwaard · Zijdelwaardplein · Uithoorn, Noord-Holland 1422 DLN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp