View this email in your browser
                                                                Nieuwsbrief | 11 november 2019

Komt u ook naar onze events?

 

Winkelcentrum Zijdelwaard zit vol met verrassingen! Wij organiseren regelmatig leuke events voor u als klant van ons winkelcentrum. In deze nieuwsbrief brengen wij u dan ook op de hoogte van de aankomende events.

A.s. zaterdag Sinterklaasintocht in Zijdelwaard!

 

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas aan in Zijdelwaard! De hele middag is het feest in het winkelcentrum van 12:00-16:00 uur zijn er Pieten met wat lekkers voor iedereen. Om 13:00 uur komt Sinterklaas aan met nóg meer van zijn Pieten om de boel op stelten te zetten.

Er is een podium voor de Shoeby waar Sinterklaas welkom wordt geheten door een té gekke goochelaar. De goochelaar verstelt je met zijn kunsten. Samen met ballondames die prachtige ballonfiguren maken zetten zij allemaal een supergezellige middag neer in het winkelcentrum. 

Om 14:00 uur gaat Sinterklaas weer weg, maar een aantal Pieten vinden het zó gezellig in Zijdelwaard, dat zij tot 16:00 uur blijven.

Kom gezellig winkelen in winkelcentrum Zijdelwaard en verwelkom Sinterklaas met zijn Pieten weer terug in Nederland!

Kerstfeest in Zijdelwaard - 14 december 

 

Op zaterdag 14 december pakken we weer groots uit. Dan vindt ons Kerstevent plaats in Zijdelwaard. Van 12:00-16:00 uur zorgen wij voor entertainment in het winkelcentrum. De Kerstman komt, samen met zijn IJsprinses langs en je kunt met hen op de foto. 

Ook zijn er verschillende kerstmeisjes die lekkers uitdelen én zijn de Singing X-Mas Girls van de partij om de leukste kerstliedjes (live) voor u te zingen. Natuurlijk mag u altijd een nummertje aanvragen bij deze dames!

Kinderen kunnen ook aanschuiven aan de knutseltafel bij de Bloemist (Zijdelfleur). Daar kunnen zij (gratis) de mooiste kerststukjes maken en mee naar huis nemen. Als kers(t) op de taart is er dan nog een ballondame die prachtige ballonfiguren maakt én is Buurtbeheer Zijdelwaard weer van de partij om te zorgen dat u voorzien bent van een heerlijk bakje warme chocolademelk en/of erwtensoep.

Komt u ook 14 december gezellig bij ons kerstshoppen?

Facebook
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Winkeliersvereniging Zijdelwaard · Zijdelwaardplein · Uithoorn, Noord-Holland 1422 DLN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp