Nieuwsbrief Winter Station

5 months ago


Text only:

Ontvang je deze e-mail in een vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.
Winter Station start zaterdag!

Ook zo’n zin om te schaatsen? In het Spoorwegmuseum kan het! Op 22 december start ons winterevenement Winter Station, de ijsbaan is inmiddels al geopend en is groter ooit. Je kunt weer eindeloos rondjes schaatsen rondom stoomlocomotief De Nestor. Nieuw is de skateway, je kunt nu een extra lus schaatsen om de schaatsenuitgifte. Superleuk! De ijsbaan heeft plek voor 300 schaatsers, schaatsen zijn gratis te leen en er zijn speciale rekjes voor de beginners.
Naast het schaatsen zijn er nog meer activiteiten. Op het buitenterrein kun je boven een kampvuurtje marshmallows roosteren, binnen zijn er workshops en kun je geschminkt worden. In de Expo staat de antieke carrousel waar je eindeloos rondjes op kunt draaien. Iedere dag is er live-muziek en kun je genieten van winterse hapjes en drankjes.


Voor €7,50 naar Winter Station

We hebben een extra voordelige aanbieding. Het online Dalurenticket, waarmee je na 15.00 uur het museum bezoekt voor slechts €7,50 i.p.v. €17,50! Koop je na 15.00 uur een kaartje aan de kassa dan kost het €10,00.
Het Spoorwegmuseum is in de kerstvakantie geopend tot 19.00 uur, dus je hebt tijd genoeg om alles te ontdekken. Denk er wel aan dat op 24, 25, 26 en 31 december het museum om 17.00 uur sluit. En op 1 januari zijn we gesloten. Klik hier voor tickets.


Je bezoekt Winter Station van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019.


Stomend bierfestival

Zin om de kerstvakantie op een ontspannen manier te beginnen? Kom dan vrijdagavond 21 december bijzondere biertjes proeven tijdens de tweede editie van het Streekbierfestival. Er zijn nog kaartjes!
Voor de entree van €26,50 krijg je een proefglas en vier munten om speciaalbiertjes uit alle windstreken te proeven. Meer bruisende biertjes proeven? Losse munten zijn tijdens het festival verkrijgbaar voor €3,00 per stuk. We serveren uiteraard ook heerlijke wijnen en fris.
Een live jazzband zorgt voor een ontspannen sfeer en de ijsbaan gewoon open dus je kunt tussendoor lekker schaatsen. De deur gaat 21 december open om 19.00 uur en om 23.00 sluiten we af. Let op: de museumkaart is deze avond niet geldig.


Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven op newsletter@newslettercollector.com op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van
Het Spoorwegmuseum.
Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kan je je hier uitschrijven.
© 2018 Het Spoorwegmuseum - Alle rechten voorbehouden

Spoorwegmuseum.nl

Categories: Train weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019