Ontvang je deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.

Nieuwsbrief woensdag 19 juni 2019



Snoei uw groen als het hinder geeft voor anderen

Het groen is overal alweer flink uitgegroeid. Wij vragen inwoners hun overhangend groen nu te snoeien. Zo wordt overlast voor voetgangers en bijvoorbeeld rolstoelgebruikers voorkomen.  


Duurzaamheidscafé 19 juni: samen naar nul op de meter

Het Duurzaamheidscafé van woensdagavond 19 juni staat in het teken van het verduurzamen van je directe leefomgeving.  Aanvang 20.00 uur,  inloop vanaf 19.30 uur. Plaats: De Bibliotheek in Bussum. 


Workshop voor bestuurders sportverenigingen

Op maandagavond 24 juni organiseert Gooise Meren Beweegt een themabijeenkomst voor bestuurders van sportverenigingen. De bijeenkomst vindt plaats in het clubhuis van Roei & Zeilvereniging Naarden. 


Buurtcamping Bussum in weekend 12 juli

Van vrijdagmiddag 12 juli tot en met zondag 14 juli 17. 00 uur wordt  'De Groene Long' in Bussum weer omgetoverd tot buurtcamping.   

bussum.debuurtcamping.nl
 


29 juni: opschoondag in Keverdijk Naarden

Zaterdag 29 juni houdt buurtplatform Keverdijk - Thijssepark - Vierhoven een opschoondag. Het platform hoopt dat weer veel bewoners een handje komen helpen bij het opruimen van het zwerfafval.


Rookvrije speelplaats in Bussum

De speelplaats in de Dr. J.Th. de Visserlaan in Bussum is officieel rookvrij verklaard. Wethouder Geert-Jan Hendriks onthulde samen met de kinderen het bordje 'Rookvrije generatie'.

 


img

Doet u al mee aan Burgernet?

Al meer dan twee miljoen Nederlanders doen mee aan Burgernet en helpen zo mee aan een veiliger Nederland. Dankzij Burgernet is het bijvoorbeeld al heel vaak gelukt vermiste kinderen weer thuis te brengen en verdachten aan te houden.
 

Lees verder

Gemeentehuis op 27 juni om 15.00 uur dicht

Vanwege een personeelsbijeenkomst is het gemeentehuis op donderdag 27 juni vanaf 15.00 uur gesloten. .

Bekendmakingen 

 

Een bericht ontvangen als in uw buurt vergunningen zijn aangevraagd of afgegeven?
Kijk voor het downloaden van de app op omgevingsalert.nl en overuwbuurt.overheid.nl. Bij overuwbuurt.overheid.nl kunt u ervoor kiezen om de bekendmakingen per mail te ontvangen.

.

 
 
 

 

Gemeente Gooise Meren | Brinklaan 35 | 1404 EP Bussum | 035 207 00 00

U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven via de website.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier