Pareltjes

Ik mag voor het Land van Cuijk onder andere de agenda invullen. Hartstikke leuk, want zo weet ik natuurlijk precies wat er waar te doen is. Handig voor mezelf en voor de mensen om mij heen.Nu was ik pas bij de bijeenkomst over hoe het gesteld is met het toerisme in het Land van Cuijk. Lees de hele column!

Zotte zomer Festival

Het Zotte Zomer Festival is een gratis toegankelijk 3-dagen durend evenement voor echt iedereen. Het wordt georganiseerd door het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill met steun van lokale ondernemers. Meer weten? 

Outlands

Outlands Festival gaat andermaal terug naar de woestijn, alleen nu voor een compleet ander hoofdstuk in onze geschiedenisboeken. Wild West Legends! Oude tijden herleven in combinatie met veel, heel veel verrassende uitschieters. Meer weten?

In Retraite

In Retraite (naam met een knipoog) is het enige muzikale festival van Nederland dat gehouden wordt in een echt klooster. Een festival waarbij (elektronische) muziek centraal staat, en ruimte biedt aan liefhebbers van nachtelijk avontuur. Meer weten?

Nicaraguafestival

Tijdens het Nicaraguafestival wordt er aandacht besteed aan de bijzondere stedenband van Gennep met de Nicaraguaanse stad San Pedro de Lovago. Swingende latinmusic, informatie, een gezellig kinderplein en uitdagende workshops staan op het programma. Meer weten?

Rommelmarkt Gassel

Het Julianaplein en de vele straten in het hart van Gassel staan vol met kramen. Zeer zeker dat er ook voor u iets bijzit. Kom daarom eens snuffelen tussen deze vele leuke spulletjes die worden aangeboden. Voor een hapje of een drankje wordt natuurlijk ook gezorgd. Meer weten?

Living Room Heroes

De Living Room Heroes spelen Southern Soul Rock met duidelijk te traceren invloeden uit New Orleans in het Kasteelklooster in Velp. Ze voelen zich verwant met bands en artiesten als The Wood Brothers, The Black Crowes, Tedeschi Trucks Band en Dr John. Meer weten

<