De Zwarte Cross nieuwsbrief van juni 2022 


HET BLOKKENSCHEMA VAN
DE ZWARTE CROSS STAAT LIVE!

Eindelijk: de dag waarop je al maanden hebt gewacht is aangebroken. Het blokkenschema staat live, dus check 'm NU in de app! Tijd om je eigen programma samen te stellen voor de Zwarte Cross 2022.  

Tip: download de app en stel daarin jouw eigen programma samen door je favoriete acts een hartje te geven en de door jouw meest bezochte weides naar voren te slepen. En dat is nog niet alles: want Zwarte Crossers die de app hebben zullen ook als eerste ontdekken wat de suprise-acts inhouden.  

PS. Wil je het blokkenschema toch liever via de website bewonderen? Klik dan hier.

Download de app voor iOS
Download de app voor Android
PLANT DE ZWARTE CROSS VLAG EN LAAT ZIEN TOT WAAR HET RIJK DER ZWARTE CROSSERS REIKT
Landheren, graven en gravinnen van de Zwarte Cross.
Uw Koningin van de Zwarte Cross, uw madre familia, Tante Rikie, wil in kaart brengen tot waar het rijk der Zwarte Crossers reikt. 

Gebruik uw eigen Zwarte Cross vlag om uw stuk Zwarte Cross-grond te identificeren.
Maar onthoud goed, behandel deze nieuwe vlag met een zekere eerbied en respect en verfraai uw eigen keet/kroeg of festivalterrein met dit prachtige stuk textiel. 

Bestel hem snel en laat ons op onze socials zien tot waar het land der Zwarte Crossers reikt.
Bestel de vlag hier
ZWARTE CROSS PRESENTEERT:
CAFÉ HARDER X ROEG
Ken je dat gevoel? Je stapt een kroeg binnen en je voelt: dit is perféct. Met een fijne rock ’n roll soundtrack over de speakers, bandstickers 10 lagen dik op de toiletmuren en een vloer waar zoveel smurrie in is getrapt dat er een nieuwe levensvorm uit kan ontstaan.
 
Precies die vibe jaagt bij ons de kriebels over de pokkel. Samen met het Roeg en onze kameraad DJ de Rooie Jager is Café Harder! dit jaar getransformeerd tot een megagezellig, ruig rockcafé. Roeg Moto Co. is een motorkleding en -accessoiremerk met liefde voor vroeger: de degelijke en gewoon heel mooie shirts, truien, motorhelmen, handschoenen hebben een vintage uitstraling.
 
Past perfect bij de Zwarte Cross en Café Harder! in het bijzonder. DJ de Rooie Jager is een vriend van ons festival en hij is een ongrijpbare cult-DJ met een platenkast vol oude punk, hardrock, soul én piratenhits. Hij nodigt bevriende bands en DJ’s uit om te komen optreden in Café Harder!. Samen hebben wij de ongrijpbare sfeer van een lijpe (punk)rock ’n roll-kroeg gevat om het voor één keer naar de festivalweide van de Zwarte Cross te brengen. Kom langs als je durft.
VOLG DE ZWARTE CROSS OP FACEBOOK, INSTA, TWITTER EN YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
YouTube

Uit het leven van Tante Rikie

Laat de zwaaiarm overheersen
op 14 juli!
Eigenlijk weet ik zelf nog niet wat er gebeuren gaat, maar ik heb gehoord dat alle Zwarte Cross campinggasten op mijn feestje komen. Op donderdagavond 14 juli zwaai ik mezelf een zwaaiarm 2.0 om jullie een passend afscheid te geven. En ik hoop dat jullie hetzelfde doen!

Een zwaaiarm is een arm die ontstaat wanneer je uren achter elkaar naar vriendelijke mensen op een festival zwaait. Ik ben er zelf al regelmatig mee naar de EHBO gegaan en zo heb ik geleerd dat goed drinken, blijven lachen en enigszins masseren helpt.

Wat er die avond verder gaat gebeuren is dus ook voor mij nog een verrassing. Die eikels op kantoor willen nog niks zeggen en dat betekent meestal niet veel goeds. Het zal me toch niet gebeuren dat Vader Abraham of BZN komt optreden? Ik hoop meer op acts als Sepultura, The Beatles of Dennie Christian. Hoe dan ook: train die armen maar vast en ik zie jullie donderdagavond. Kusjes jullie Rikie
Facebook
Instagram
Twitter

Ontwerp je eigen livery

Win een Fantic Caballero Flat Track - Limited Edition Zwarte Cross


DEGENE MET DE MOOISTE INZENDING ZIET ZIJN EIGEN ONTWERP TERUG ÉN WINT EEN MOTOR!

Samen met onze nieuwe partner Fantic Nederland mogen wij deze motor weggeven aan de maker van het meest creatieve ontwerp. Hoe kunnen we dit partnerschap het beste vieren? Nou, door een Fantic Caballero Flat Track Zwarte Cross Limited Edition op de markt te brengen en die kan JIJ winnen!

Ontwerp en teken het meest fantastische design voor deze motor! Het beste en mooiste ontwerp verdient niet alleen een schouderklopje, maar krijgt gewoon de hele motor. Je hoort het goed! Het winnende ontwerp krijgt een Fantic Caballero Flat Track Zwarte Cross Limited Edition 125 of 500cc met zijn eigen design op de tank en kappen. Lever je ontwerp voor 19 juni in.
Kijk hier hoe je mee kunt doen

Nozem Oil, smerig lekker!

ACTIE! Ontvang een Nozem Oil vlag bij aankoop van het goddelijke elixer

Hey Nozems!

We hebben hier toch weer wat moois voor jullie bedacht: een smerig lekkere actie. 

Vanaf 2 juni krijg je namelijk bij aankoop van een literfles Nozem Oil een Nozem Oil vlag cadeau (afmetingen 75x50cm). Hiermee wil jij je huis, tent of keet toch nog mooier maken dan dat hij al is? 

Koop dus snel de turbo van jouw feest en nuttig dit goddelijke elixer. Want zonder smering loop alles naar de tering!

Let op: de actie loopt t/m 30 juni en OP=OP

Ga snel naar de webshop

VOLG NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website

Ver weg van de grijze massa

De nieuwe thuisbasis van
Mañana Mañana

Verhuis jij met ons mee naar Laren (Gld.)?
Een nieuwe locatie vraagt natuurlijk om een toffe video om je alvast een beetje wegwijs te maken. 
 
Kasteel Oolde en haar prachtige tuin zal plek bieden aan duizenden blije mensen.
Ver weg van de grijze massa en lekker relaxed in de groene omgeving rondom dit fraaie landgoed. 
 
Wil jij alvast een kleine glimp van het terrein opvangen? En alvast een beetje oriënteren waar de podia komen te staan?
 
Check dan snel deze video.
 
Ga met ons mee, ver weg van de grijze massa
VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
Twitter

Achterhoeks Junglebier 

Groene Buizerd in het wild spotten op Bronckhorster Craft Beer Festival

Lig jij al jaren vanuit het hoge gras te loeren naar die ene zeldzame vogel? Doe jij er alles aan om dat ene pareltje op de gevoelige plaat te leggen? Dan maken we het je nu wel heel makkelijk, want Groene Buizerd is op 25 en 26 juni gewoon in het echt te spotten op het Bronckhorster Craft Beer Festival.  

Dit is een waar Walhalla voor bierliefhebbers. Hier zal ons geestverrijkende bier vergezeld worden door nog veel meer zeldzame biertjes uit het binnen- en buitenland. 

Save the date en kom Groene Buizerd spotten en proeven. Dit hennepbier met de opvallende groene kleur is overigens op heel veel plekken verkrijgbaar, check het hier.

Kom je ook?
SPOT DE GROENE BUIZERD OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN ONZE WEBSITE
Facebook
Instagram
Website
#TALENTENUPDATE
Experimenteren met een zwaaiende kat!
Maudy heeft een hoop werk te verzetten en is aan het experimenteren met een zwaaiende kat. Ook zo benieuwd wat ze daar nu weer voor kunstzinnig spektakel van heeft weten te maken?
 
Stefan schreef een mooi betoog over ‘waarom skaten een Olympische sport moet worden’. Ons heb je overtuigd hoor Stefan! Checken dus! 
 
Annemoon is de afgelopen tijd even afwezig geweest met het schrijven en posten van blogs en video’s. De reden hiervoor is dat ze al een lange tijd niet zo lekker in haar vel zit en deze tijd gebruikt om aan haarzelf te werken. In haar blog probeert ze haar gevoel te beschrijven. 
 
Tristan is hard aan het trainen voor een lange race in Schotland, een flinke uitdaging. Hij vertelt over de lastige kanten van de sport
 
Jeffrey gaat vol gas en heeft zijn motor goed weten af te stellen. Hoe zal hij de race in Assen hebben ervaren? En hoe begint zo’n seizoen eigenlijk? Je leest er alles over in zijn blog.

Aanstaande vrijdag volgt er een nieuwe Talentenupdate!
 
Check hier alle Talenten uit de Talententuin

Zonder nieuwe ideeën staat de Achterhoek stil

Willy Hermans BEDANKT!

De uitgeverij van onze 'chef column' en 'anpakkerfluisteraar' Willy Hermans is de afgelopen jaren flink op stoom gekomen. Daarom heeft deze anpakker zelf ook keuzes moeten maken: hij richt zich volledig op Uitgeverij Hermans en heeft, na vijf jaar, een punt gezet achter Pak An. Wij zwaaiden hem uit met deze column in het Achterhoek Nieuws. Willy bedankt!

Klik op de foto om de column in groter formaat te lezen
 

KOM ANPAKKEN, HELP ANPAKKEN OF VOLG ONS
Facebook
Instagram
Website
LinkedIn
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit