Mail openen in browser
Het zonnetje schijnt, de buitenbaden zijn weer open en de Nationale Zwem4daagse Zwemweek staat voor de deur!

In deze nieuwsbrief lees je meer over de Zwemweek, ontvang je de toolkit om je deelnemersaantallen nog een boost te geven en hebben we een leuke actie voor organisaties.
De Zwemweek staat voor de deur! Organiseer jij jouw Zwem4daagse rondom
de Nationale Zwem4daagse Zwemweek? Dan hebben we iets leuks!


Alle organisaties die de Zwem4daagse rondom deze week organiseren en deze hebben aangemeld via onze website ontvangen namelijk: 4 tickets voor het NKnl, voor een zwemsessie naar keuze. Het NKnl vindt plaats op 24 en 25 juni in Ahoy Rotterdam. Het NKnl is een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en in hetzelfde weekend plaatsvinden

Met de tickets kun je een leuke winactie houden voor de deelnemers van jouw Zwem4daagse, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de tickets te verloten onder de vrijwilligers van jullie organisatie. 

Organiseer jij de Zwem4daagse tussen 12 en 30 juni en heb je jouw Zwem4daagse aangemeld op Plan je event via zwem4daagse.nl, dan ontvang je volgende week codes om jouw tickets te verzilveren.

Heb je je zwem4daagse nog niet aangemeld? Doe dit dan uiterlijk 18 juni 2023 om de tickets te ontvangen.
Promoot jouw Zwem4daagse!
Hoe verloopt de deelnemerswerving bij jouw Zwem4daagse? Kun je nog wat tips en tricks gebruiken om meer mensen en nieuwe doelgroepen aan te spreken?
 
Download de toolkit!
De toolkit is ontworpen voor organisaties. We delen praktische tips en strategieën om deelnemers te werven voor de Zwem4daagse. De Zwem4daagse trekt over het algemeen een breed publiek aan. Doorgaans zien we veel kinderen en gezinnen deelnemen, maar ook ouderen en verenigingsleden doen mee. In deze toolkit lichten we per doelgroep uit hoe je ze het beste kunt bereiken.
Wat vinden de deelnemers?
Hoe wordt de zwem4daagse beleefd? Wat is het leukste? Komen deelnemers volgend jaar terug? Als KNZB zijn we benieuwd naar de antwoorden van deelnemers op dit soort vragen. Help ons door deze enquête te verspreiden onder deelnemers.

We vinden het belangrijk dat de opzet van de Zwem4daagse aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep(en). De Zwem4daagse bestaat al ruim 54 jaar en het concept is grotendeels hetzelfde gebleven. Dat is een kracht, maar we zijn wel benieuwd wat deelnemers hedendaags van de Zwem4daagse vinden. Deze input gebruiken we om de Zwem4daagse verder te optimaliseren.

We vragen je om de enquête onder de deelnemers van jouw Zwem4daagse te verspreiden. Je kan via deze link kun je ook een template met een QR naar de enquête downloaden. Deze kan je ophangen in het zwembad en/of meegeven aan de deelnemers bij het uitreiken van de medailles. Alvast bedankt voor je hulp!
Bijzonder Zwem4daagse deelname
Of het een record was weet bedrijfsleider Thom van Craaikamp niet, maar in zwembad De Waterakkers in Heemskerk heeft Jacques Korsman in de meivakantie voor de 41ste keer meegedaan aan de Zwem4daagse.
 
"We hebben het met hem gevierd. De wethouder kwam zelfs langs om hem te feliciteren met deze unieke mijlpaal. Echt leuk, hij komt hier al zo lang. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zijn prestatie is natuurlijk uniek’’, aldus Thom. Net als de andere 150 deelnemers genoot de inmiddels 68-jarige Heemskerker van iedere dag dat hij zijn tien baantjes trok. Thom over de unieke gebeurtenis: "Iedereen die het horen wilde vertelde hij hoeveel keer hij al meegedaan had. Na de vierde dag was Jacques extra opgetogen. Natuurlijk door zijn 41e medaille, maar ook door alle belangstelling."

Lees het volledige artikel via onderstaande button.
Ken jij ook een Zwem4daagse deelnemer met een bijzonder verhaal, laat het ons weten!
Lees verder in de blog!
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Website
Copyright © 2023 the Royal Dutch Swimming Federation, alle rechten voorbehouden

Contact:
zwem4daagse@knzb.nl - www.zwem4daagse.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of klik hier om je af te melden.