Mail openen in browser
Nationale Zwem4daagse week
Eind juni vinden traditioneel de meeste Zwem4daagses plaats verspreid over het land. Al voor het 55e jaar gaan zwemmers van jong tot oud en van beginnend tot ervaren samen het water in om met allerlei leuke activiteiten samen een medaille te verdienen. Beleef de leukste dagen in het zwembad nu ook zelf.

Wil jij nog graag meedoen of ben je geïnspireerd om zelf nog een Zwem4daagse te organiseren later in het jaar? Meer informatie over de locaties bij jouw in de buurt of over het organiseren van een Zwem4daagse vind je hier.
                                                                        
Zomercampagne

In de aanloop naar de Nationale Zwem4daagseweek, die volgende week maandag 17 juni begint, presenteren we met trots onze vierdelige campagneserie "Waar het begon". Deze inspirerende campagne neemt je mee terug naar de beginjaren van onze Paralympische kampioenen, Liesette Bruinsma en Lisa Kruger.

In de eerste drie korte filmpjes, die de afgelopen drie donderdagen zijn uitgezonden op onze Sociale Media, zien we hoe Liesette en Lisa hun eerste stappen in het zwembad zetten tijdens de Zwem4daagse. Deze oprechte terugblikken tonen hun plezier en passie voor zwemmen, en hoe dit evenement de start was van hun indrukwekkende sportcarrières.

Aanstaande donderdag lanceren we het hoogtepunt van de campagne: de hoofdvideo. Dit slotstuk verbindt alle verhalen en laat zien hoe belangrijk de Zwem4daagse kan zijn voor jonge zwemmers.

Check de video alvast hier: Waar het begon Zwem4daagse 2024 (youtube.com)

Tekenwedstrijd Zwemplezier in beeld!

Deel onderstaande bericht met de kinderen van jouw club of zwembad. Of richt een tekenhoek in tijdens jouw Zwem4daagse. 

Hoe ziet Zwemplezier er voor jou uit? Maak een mooie tekening van hoe jij Zwemplezier ziet en wie weet win jij één van de Zwemplezierpakketten voor een zomer vol waterpret. Daarnaast wordt jouw tekening misschien wel gebruikt voor de KNZB Jeugdsportvisie.

Doe mee via www.knzb.nl/nieuws/tekenwedstrijd-zwemplezier-in-beeld

Insturen kan tot uiterlijk 1 juli 2024. Doe jij ook mee?

Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
Website
Copyright © 2024 the Royal Dutch Swimming Federation, alle rechten voorbehouden

Contact:
zwem4daagse@knzb.nl - www.zwem4daagse.nl

Lees hier hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Wil je wijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Klik hier om je voorkeuren te wijzigen of klik hier om je af te melden.