ZZP Nieuwsbrief
12 april 2024

In deze nieuwsbrief:

Zelfstandigen moeten simpeler pensioen kunnen sparen

Zelfstandig ondernemers (zzp’ers) moeten eenvoudiger hun inkomen voor later kunnen sparen. Dat is de oproep die Vereniging ZZP Nederland via de ‘Taskforce inkomen voor later’ doet aan demissionair minister Carola Schouten voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen. Vooral het inzicht in de fiscale jaarruimte voor pensioenopbouw moet gemakkelijker worden.

Lees meer

Freelancer of the Year Awards 2024 gaat van start! Ben of ken jij de beste zzp'er van 2024?

Tijdens de Dag van de ZZP'er, aanstaande 13 april in Nijkerk, zal de officiële aftrap worden gegeven voor de Freelancer of the Year Awards 2024. Tijdens deze verkiezing worden de titels 'beste zzp'er', 'beste starter' en de publieksprijs van 2024 vergeven.

Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp'er is te nomineren. De inschrijving wordt feestelijk geopend tijdens de Dag van de ZZP'er. Je kunt hier nog live bij zijn, want er zijn nog enkele gratis tickets te krijgen.

De FOTY Awards 2024
Tickets Dag van de ZZP'er

Huur voordelig een werkplek en ontmoet interessante collega-ondernemers


Het zelfstandig ondernemerschap kan soms best eenzaam zijn. Ben je op zoek naar een mooie werkplek en interessante collega-ondernemers? Via de Myspot app kan je heel gemakkelijk een werkplek huren op meer dan 100 inspirerende locaties in Nederland. Via de app zie je in een oogopslag welke andere personen op ieder moment aan het werk zijn op de werkplek van jouw keuze. Breid je netwerk uit en ontdek hoe je elkaar kunt versterken!

Schrijf jij je in april in via de Myspot app? Dan krijg je als lid van ZZP Nederland 10% korting op al jouw boekingen in 2024.
Lees meer

Kosteloos incassotraject voor Plus en Premium-leden van ZZP Nederland


We hebben goed nieuws voor leden van ZZP Nederland met een Plus of Premium abonnement; we mogen je een gratis incassotraject aanbieden.
Het incassotraject is onderdeel van de juridische documentengenerator, die in de Plus of Premium abonnementen zitten. Via de documentengenerator van RocketLawyer kan je jouw onbetaalde facturen indienen om die alsnog betaald te krijgen, dat kost je niks extra.

Heb je geen Plus of Premium abonnement? Je kunt eenvoudig je abonnement upgraden via de mijn omgeving
Lees meer

Blog: Zo houd je jouw social media accounts veilig 

Het belang van sociale media voor ondernemers in termen van marketing en communicatie is onbetwistbaar. Platforms zoals LinkedIn, X (voorheen Twitter), Facebook, Instagram en TikTok bieden een uitstekende kans om klanten op de hoogte te houden, nieuwe klanten aan te trekken en krachtige advertentiecampagnes te voeren. Echter, te midden van deze voordelen schuilt een groeiend cybersecurityrisico dat veel bedrijven over het hoofd zien.

Naar de blog

De btw-aangifte moet vóór 30 april binnen zijn

Als je maandelijks of per kwartaal btw-aangifte doet, dan komt de btw-aangifte er weer aan. Hoe je btw-aangifte doet, dat vertelt onze partner e-Boekhouden.nl je in onderstaand filmpje.

Wist je dat...? 

  • 13 april de datum is dat de Dag van de ZZP'er 2024 wordt gehouden? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar.
  • Op 1 mei de workshop 'Starten als zzp'er' wordt gehouden in Maastricht.
  • De workshop 'Business Plan' schrijven op 13 mei wordt gehouden in Sittard.
  • Je jouw event/webinar voor zzp'ers aan ons kunt doorgeven via info@zzp-nederland.nl? Dan plaatsen wij deze op onze agenda! 

Wat vind je van deze e-mail?
@ZZPNederland @ZZPNederland
@zzpnederland.nl @zzpnederland.nl
zzp-nederland.nl zzp-nederland.nl
Copyright © 2024 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je producten of diensten hebt afgenomen van ZZP Nederland of omdat je bij ZZP Nederland bent aangesloten.

Ons adres is
ZZP Nederland
Rozenburglaan 3H
Groningen, 9727 DL
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


E-mail instellingen wijzigen | Uitschrijven