Loading...

Nieuwsbrief ZZP Nederland: Frank Alfrink: nog veel te doen, ZZP'ers keuren opvolger DBA af, Startersdagen KvK, ander nieuws en voordelige aanbiedingen

By Zzp-nederland.nl received 1 year ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief ZZP Nederland: Frank Alfrink: nog veel te doen, ZZP'ers keuren opvolger DBA af, Startersdagen KvK, ander nieuws en voordelige aanbiedingen
Niet goed leesbaar?
Bekijk deze e-mail in browser
 
Nieuwsbrief 26 oktober 2017

Alfrink: We zijn op weg maar er is nog veel te doen voor ZZP'ers

De nieuwe regering, die vandaag beëdigd wordt, heeft veel van onze standpunten overgenomen. Daar zijn we best blij mee en trots op, maar er is nog veel te doen. De opvolger van de Wet DBA geeft nog geen vertrouwen en ook het morrelen aan de zelfstandigenaftrek baart ons zorgen.
Daar zullen we ons tegen verzetten want het hebben van zelfstandigenaftrek kan en mag niet eenzijdig worden veranderd, ook niet in gedeelten. Het wordt tijd dat de zelfstandige zonder personeel een eigen rechtspositie gaat krijgen. Daar gaan we ons voor inzetten, samen met u.
Met 41.000 zelfstandigen zijn we veruit de grootste club, maar dat aantal moet groeien, want samen staan we sterker in de onderhandelingen. Als u nog niet aangesloten bent dan kan dat voor slechts 20 euro per jaar, vervolgens kunt u een jaar lang gebruik maken van onze kennis en profiteren van de vele voordelen.
Frank Alfrink, directeur ZZP Nederland
Link: | aansluiten ZZP Nederland

Opvolger DBA afgekeurd door achterban ZZP Nederland

ZZP'ers hebben weinig vertrouwen in de beoogde opvolger van de Wet DBA: een opdrachtgeversverklaring wordt niet gezien als een goede oplossing. Dat is de uitkomst van een raadpleging die ZZP Nederland onlangs heeft gehouden over het beoogde regeringsbeleid.
Volgens voorzitter Maarten Post is dat logisch: “Een webmodule voor opdrachtgevers met een onzekere uitkomst zal de onrust bij opdrachtgevers niet wegnemen en zal niet leiden tot meer opdrachten voor zzp’ers.”
Link: | lees meer |

4 november: KvK Startersdag samen met ZZP Nederland

De jaarlijkse startersdag is niet alleen interessant voor startende ondernemers, maar ook voor zelfstandigen die vragen hebben over ondernemen. ZZP Nederland staat voor u klaar op de startersdagen in Eindhoven, Groningen en Utrecht. Graag ontvangen we u om u verder te helpen met uw vragen.  De toegang is geheel gratis, u dient zich wel even aan te melden.
Starters die tijdens deze dag zich aansluiten bij ZZP Nederland ontvangen gratis het Handboek voor Zelfstandigen van ZZP Nederland.
Link: | lees meer |

iPhone X te bestellen, voordelig bellen, Sim-Only vanaf 11 euro

Vanaf vrijdag 27-10 Pre-orders mogelijk voor iPhone X
Het voordeel als je een collectief vormt is dat je voordeliger kunt inkopen. Ons inkoopcollectief voor telefonie en energie heeft enkele mooie aanbiedingen gemaakt voor aangesloten zelfstandigen. Zelfs de nieuwste iPhone X is al te bestellen met extra voordeel!
Links:
| Het complete overzicht |
| T-Mobile + toestel | Telfort sim-only | Energie inkoop |
U kunt ook bellen om meer informatie en advies te krijgen over de aanbiedingen.: (020) 303 26 35

Actie: aansprakelijkheidsverzekering met 30% korting

Aansprakelijkheidsverzekering onderschat
Uit onderzoek blijkt dat slechts 36% van de ZZP’ers zich verzekerd heeft tegen bedrijfsaansprakelijkheid. Enerzijds omdat men zich vaak niet volledig bewust is van het risico, anderzijds omdat het beeld bestaat dat een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) erg kostbaar is. Voor de meeste beroepen valt dit echter mee.
Niet iedere AVB biedt dezelfde dekking, verschillen ontstaan op onderdelen. Laat u daarom goed voorlichten voordat u een verzekering afsluit.
30% korting voor aangesloten zelfstandigen
Via ZZP Nederland Verzekeringen kunt u t/m 31 december een AVB met een zeer uitgebreide dekking afsluiten met een korting van maar liefst 30% (1e jaar) waarbij een zeer uitgebreide dekking van toepassing is.
Links: | lees meer | overzicht verzekeringen |
of bel: (050) 700 1950

Geen bijtelling auto? Gebruik een sluitende administratie

Het bijhouden van een rittenregistratie levert soms de nodige vragen op. Waaraan moet de rittenregistratie voldoen? Wat zijn de eisen van de Belastingdienst? En hoe zit het als ik zakelijke kilometers in mijn privéauto rijd?
Een sluitende administratie gaat een stuk gemakkelijker met een geautomatiseerd registratiesysteem. Via Trackjack bijvoorbeeld. Met een app en een online account bekijkt u de rittenregistratie en download deze gemakkelijk naar PDF of Excel. Precies zoals de Belastingdienst het wil, bevestigd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen.
65 euro korting voor aangeslotenen van ZZP Nederland
Indien u bent aangesloten betaalt u slechts 189 euro voor het systeem in plaats van 255 euro! Bovendien is de inbouw zelfs gratis.
Link: | lees meer | eisen ritregistratie

Zelfstandig en zwanger: alsnog compensatie 5.600 euro

Vrouwelijke zelfstandigen die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zijn bevallen, kunnen alsnog een beroep doen op een compensatieregeling. De compensatie zal ongeveer 5.600 euro per persoon bedragen. Zo wordt een streep gezet onder een langlopende kwestie. Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft onlangs de Eerste en Tweede Kamer hierover geïnformeerd.
Link: | lees meer |

Copyright © 2017 ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, Groningen 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019