Afbeelding
Nieuws @Deventer, week 25 2024
Afbeelding
Pasjes voor bedienen verkeerspaal Houtmarkt vervallen per 1 juli

Veel automobilisten rijden de Houtmarkt op via de kant van de rotonde (Kazernestraat). Een groot aantal van hen heeft wel een pasje om de verzinkbare paal te bedienen, maar geen ontheffing om in het voetgangersgebied te mogen rijden.
 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wijkgenoot: ouderen en jongeren in de wijk ontmoeten en ondersteunen elkaar

Ouderen die een sterk sociaal netwerk in hun omgeving hebben, kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen. Vanuit die gedachte bestaan er al enkele ‘Voorzorgcirkels’ in de Deventer wijk Keizerslanden.
 
Lees meer
Afbeelding
Ruim 1 miljoen euro voor Regionale Agenda Zorg en Veiligheid

De Regio IJsselland krijgt een subsidie van ruim 1 miljoen euro van ZonMw, de landelijke organisatie van innovatie en onderzoek in de gezondheidszorg.
 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zien we je morgen? Inloopmiddag in Tuindorp 

Last van tocht in je huis? Een koude vloer? Of wil je besparen op je energierekening? Doe er wat aan! Kom gezellig langs op woensdag 19 juni tussen 16.00 en 20.00 uur in speeltuinvereniging Tuindorp. Ontvang informatie over subsidies en ga direct zelf aan de slag met het gratis isolatiepakket.




 
Lees meer op duurzaamdeventer.nl
Afbeelding
Provincie Overijssel maakt kruising Spitdijk – N344 veiliger

De provincie Overijssel gaat de kruising van de Holterweg (N344) en de Spitdijk tussen Bathmen en Colmschate veiliger maken. De werkzaamheden beginnen 23 juni en duren tot 1 juli 2024. 

 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding
Raadsagenda

De eerstvolgende bijeenkomst van de gemeenteraad vindt plaats op: 

woensdag 19 juni 2024
 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding