Nieuws @Deventer, week 40 2024
Afbeelding
Kijk op de wijk: actueel beeld van alle wijken en dorpen

Hoeveel mensen wonen er in mijn buurt? Welk cijfer geven de wijkbewoners hun leefomgeving? Wat zijn de belangrijkste kansen en knelpunten? Het antwoord op deze vragen, en nog véél meer informatie vindt u in de ‘Kijk op de Wijk’ van uw wijk of dorp.
 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Asfaltwerkzaamheden Overstichtlaan

Van maandag 14 oktober tot en met donderdag 17 oktober 2024 zijn er werkzaamheden aan de Overstichtlaan. Er wordt gewerkt tussen 19.00 uur en 06.00 uur. De weg is dan afgesloten. Buiten deze werktijden is de Overstichtlaan open voor verkeer.
 
Lees meer
Afbeelding
Denk mee om Deventer bereikbaar, veilig, leefbaar en duurzaam te houden

De komende jaren komen er flink veel woningen bij in Deventer en wordt het drukker op de wegen en straten in onze wijken en dorpen. Van 1 tot en met 15 oktober 2024 kan iedereen zijn mening geven over de plannen.
 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding

Kies een ander standje en bespaar

Afbeelding

Wist je dat je door de thermostaat een graadje lager te zetten al flink kunt besparen op je stookkosten? En met een warme trui aan merk je het verschil helemaal niet!

Ontdek meer energiebesparende tips. 
 
Aan de slag
Afbeelding
Raadsagenda

Je bent van harte welkom om de bijeenkomsten van de gemeenteraad live te volgen. De eerstvolgende bijeenkomst van de gemeenteraad vindt plaats op:  

Woensdag 2 oktober 2024

 
Lees meer
Afbeelding
Afbeelding