Online versie


Nieuws @Deventer.nl
Week 49, 3 december 2019
Afbeelding
Vondst naast A1

Bij de werkzaamheden voor de verbreding van de A1 in opdracht van Rijkswaterstaat zijn onderdelen van een V1 gevonden. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft vastgesteld dat er iets onder de grond zit en maakt een plan van aanpak voor het verwijderen hiervan. Dit gebeurt naar verwachting in het voorjaar van 2020.
Afbeelding
29e Dickens Festijn in Deventer

Voor de 29e keer wordt dit jaar het Bergkwartier omgetoverd in het 19e eeuwse Londen van Charles Dickens. Het 2-daagse festijn heeft plaats op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019. Ook zijn er concerten en feestelijke (kerst)markten.
 
 
Afbeelding
Stadhuis eerder dicht op donderdag 12 december

Op donderdag 12 december is stadhuis Deventer open tot 14.00 uur. De locaties Bathmen en Schalkhaar zijn gesloten. De gemeente is telefonisch bereikbaar tot 14.00 uur. Het personeel heeft een bijeenkomst.
 
Afbeelding
Gemeenten oneens met eigen bijdrage Wmo

Bij het bepalen van de eigen bijdrage voor de Wmo, kan het verschil maken of iemand getrouwd is of niet. Gemeenten vinden dat niet rechtvaardig. Ze willen dat de VNG de minister nogmaals oproept de wet te wijzigen.
Afbeelding
Bathmen loopt warm voor aardgasvrij

Woensdagavond 27 november was het volle bak in de grote zaal van Boode in Bathmen. Ruim 100 geïnteresseerde Bathemers waren op de informatiebijeenkomst ‘Bathmen aardgasvrij’ afgekomen.
 

Wegwerkzaamheden

Klik op het kaartje voor de actuele wegwerkzaamheden.

Agenda

 
Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen? U kunt zich hier afmelden.