Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over fietsen op het F1-circuit van Monza en de tofste events in Oisans.
Fiets
De nieuwste Fiets is uit + Grand Départ Special

De zomer staat voor de deur, de mooiste tijd voor lange fietstochten en koffiestops met appeltaart. We vroegen onze lezers naar hun beste pauzeplekken en maakten een handige overzichtskaart met de beste taartenbakkers van het land. Maar er is uiteraard nog veel meer te lezen in de juni-editie van Fiets Magazine, zoals de Grand Départ Special die als bijlage erbij zit gestopt. 

Fiets
Luister hier naar Fiets de Podcast

Heb jij al naar onze vorige aflevering van Fiets de Podcast geluisterd? In een uurtje praten we je bij over onze fietsavonturen, wielernieuws, antwoord op jullie vragen, testfietsen, materiaal, events en meer. Blijf je vragen sturen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de volgende aflevering.

Fiets
Tofste events in Oisans

De regio Oisans is dé plek voor fietsliefhebbers van juni tot september. Beginners, enthousiastelingen, experts en toeschouwers; er is voor iedereen die wil genieten van fietsen in de bergen iets te beleven.

Fiets
Fietsen op F1-circuit Monza

Hoe vaak krijg je de kans om op een heus Formule 1-circuit te fietsen? Bijna nooit. Wij werden door Kask uitgenodigd om bij de presentatie van de nieuwe Elemento aanwezig te zijn en mochten daarna een paar rondjes rijden op het circuit van Monza. Een sfeerverslag.

Fiets
Gratis het officiële Tourpakket bij 6x Fiets of Procycling!

Alles weten over de Tour de France? Kies dan nu voor een abonnement op Fiets of Procycling en ontvang daarbij gratis het Officiële Tour de France pakket 2023.

Fiets
Beginnen met wielrennen

Beginnen met wielrennen is niet zo moeilijk, toch? Je hebt immers alleen een fiets en een helm nodig en je kunt al op pad. Toch komt er meer bij kijken als je het enigzins serieus aan wilt pakken.

Fiets
Zo controleer je lagers

Lagers zorgen ervoor dat alle onderdelen van je racefiets of MTB soepel draaien. Het zijn echter slijtagedelen, dus eens is het gedaan met dat soepele draaien of onstaat er speling. We helpen je de lagers op je fiets te checken.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden