Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
CAVALLUNA: Nieuwe familieshow met paarden naar Ahoy
CAVALLUNA:

Goed nieuws voor alle fans van Apassionata en alle paardenliefhebbers! CAVALLUNA, de nieuwe naam voor Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden, komt naar Rotterdam met het spiksplinternieuwe programma 'World of Fantasy’. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 zijn er in Rotterdam Ahoy in totaal drie spectaculaire voorstellingen. Dat wil je niet missen.

Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in de Ahoy Arena in het nieuwe meeslepende verhaal van de makers van Apassionata World. De kaartverkoop start aanstaande woensdag om 10.00 uur via www.eventim.nl/cavalluna

Lees meer
World of Fantasy
Tickets
World of FantasyEen onvergetelijke reis

Ga mee op een onvergetelijke reis waarin de jonge Tahin een fantasiewereld ontdekt waarin al zijn wensen uitkomen. Tussen betoverde droomwouden en wonderlijke wezens ontmoet hij de mooie Naia, met wie hij ook in de echte wereld wil zijn. Zal dit hem lukken…?
Laat je verrassen door CAVALLUNA - World of Fantasy! 

Showdata CAVALLUNA - World of Fantasy:

Za. 30/03: 15.00 uur & 20.00 uur

Zo. 31/03: 14.00 uur

Tickets vanaf € 39,- (incl. €4,- service kosten). Groepen vanaf 20 personen genieten een speciale korting. Ook compleet verzorgde arrangementen beschikbaar. Kaartverkoop start woensdag 4 juli (10.00 uur) via Eventim.nl.

Lees meer
Ticket info
Bestel tickets
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2018-07-03 17:36:01