Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Jaarcongres Relevant 2017 - Samen werken aan een veilig Nederland

Het jaarcongres Relevant 2017, hét congres voor Externe Veiligheid, vindt plaats op donderdag 14 december in De Fabrique in Utrecht. Dit jaar staan de veranderingen die de Omgevingswet voor het werkveld met zich meebrengt centraal.


Het congres trapt af met een afwisselend en interactief plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Ruben van der Laan (TU Delft). Je kunt vervolgens kiezen uit een rijk menu aan infosessies en workshops. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Prijsuitreiking ontwerpwerpwedstrijd 2017
Ontwerp veilige omgeving heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven voor een slim plan voor de transformatie van een gebied bij de A1 in Deventer. Tijdens het jaarcongres Relevant worden de drie beste ontwerpen toegelicht en wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd Deventer bekend gemaakt. Meer informatie (of op de valreep meedoen).

Vroegboekkorting
Als je je uiterlijk donderdag 30 november inschrijft kan je nog gebruik maken van de vroegboekkorting! Meer informatie en inschrijven Jaarcongres Relevant 2017

 

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals.