Nijmeegs Eigen Collectief

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste supporter,
Afgelopen zaterdag bent u getuige geweest van de aftrap van het Nijmeegs Eigen Collectief: goedkopere groene energie voor iedereen die lid wordt van het collectief.
Groene energie voor minder!
N.E.C. introduceert in samenwerking met Het Groene Hert en de gemeente Nijmegen, het Nijmeegs Eigen Collectief: goedkopere energie voor iedereen die lid wordt van het collectief. Door het bundelen van onze krachten kunnen we jou een aantrekkelijke besparing bieden waar we met z'n allen beter van worden. Samen groen, samen beter!
Hoe werkt het?
Ga naar www.nijmeegseigencollectief.nl en doe daar de online scan. Je ziet direct hoeveel jij kunt besparen op je energiekosten. Meld je aan en wij regelen de overstap voor jou. Iedereen (particulieren en bedrijven) uit de omgeving Nijmegen kan deelnemen aan het Nijmeegs Eigen Collectief!
Sluit je aan en kleur groen!
Sluit direct aan zonder kosten! Meld je vandaag nog aan voor het Nijmeegs Eigen Collectief en ervaar direct je financiële voordeel. Daarmee zorgen wij samen voor een groen Nijmegen, besparing in energiekosten en steunen we N.E.C.
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019