Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 18 juni 2024
Nijmeegse Vierdaagse uitzwaaimoment 2024
Ben jij een Boxtelse deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse? Meld je dan aan voor het uitzwaaimoment! Gemeente Boxtel wil de deelnemers uit Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel aan de Nijmeegse Vierdaagse graag in het zonnetje zetten en een goede Vierdaagse wensen. Dit doen we op donderdag 11 juli 2024 om 19.00 uur in het gemeentehuis van Boxtel. 

Lees verder
Raadsvergaderingen juni en juli 2024

Donderdag 27 juni en dinsdag 2 juli aanstaande vergadert de gemeenteraad om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering neemt de raad besluiten over de onderwerpen die deze avond op de agenda staan. Je bent van harte welkom om de vergadering te volgen vanaf de publieke tribune in de raadzaal. Ook worden de raadsvergaderingen uitgezonden. Op de dag van de vergadering plaatsen we een link naar de livestream. Via deze rechtstreekse uitzending zie en hoor je wat er in de raadzaal wordt besproken.

Lees verder
Wegwerkzaamheden in Boxtel
Bekijk al onze wegwerkzaamheden
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten